Kako popraviti rang sajta na google ???

pa sa tim lickanjem neces daleko dogurati
either way is fine

bitno je sta ces nakaciti na stranicu
koliko je tema popularna
sta radi konkurencija na istu temu
koliko ce posetioci da se vracaju
da l ce stranica da stoji tek tako ili ce da pravi pare
odakle ces da povezes to linkovima
i kakvim recima u linkove
koliko brzo ce sve to da se uradi
koliko ce relevantno to biti smatrano

i jos dosta takvih stvari

:)

Dobro jutro, ako imate vremena da li mozete da uradite tu procenu posecenosti i svega za ovaj sajt :) i kako izgleda po vasem strucnom misljenu? Sajt radi nepunih mesec dana ako to nesto znaci.

Hvala!

Pa druze, to ti treba da uradis, preko Google analitics-a i svega sto ide uz to, mi mozemo da prokomentarisemo dizajn i on-page opt. ali sve ostalo je na tebi!

pa sa tim lickanjem neces daleko dogurati
either way is fine

bitno je sta ces nakaciti na stranicu
koliko je tema popularna
sta radi konkurencija na istu temu
koliko ce posetioci da se vracaju
da l ce stranica da stoji tek tako ili ce da pravi pare
odakle ces da povezes to linkovima
i kakvim recima u linkove
koliko brzo ce sve to da se uradi
koliko ce relevantno to biti smatrano

i jos dosta takvih stvari

:)

Hm, to je sve ok, znamo valja posle sve ove price... ;)
Mislio sam da znas jos neku caku vezanu za domene !

Ako je samo to sto si rekao onda je sve lako !!! :per:

Ako je samo to sto si rekao onda je sve lako !!! :per:

do stotog domejna moze da bude tesko posle je dosta lakse :mrgreen:

ma kakvo ime..

bitno je ali koliko je web mator i ogroman i konkurencija za sve i svasta bez dobrog sadrzaja i mocnih linkova adresa dzab dzaba

kupovao sam nebulozne adrese kad nije bilo inspiracije ili kad su teme odvec opste pa opet ako se dobro uslihta sadrzaj googletu i ako se zalepi par dobrih brzih linkova djurine kuhinjske carolije onda i to pravi kintu mozda i bolje nego da je neki brandname ime

at the end of the day ili ima saobracaj ili nema mogu se pisu reci do sutra

ja bih postavio par linkova na kojima možete pronaći više od sto link building metoda...verujem da će vam svima pomoći!!!!

http://www.buzzblogger.com/how-to-become-a-link-building-ninja/
http://www.soregrapes.com/articles/188/1/-100-Untapped-Link-Building-Strategies/Page1.html

na prvom je detaljno objašnjeno 13 metoda, a na drugom 100 metoda link buildinga pa izvolite, cepajte ljudi...:D

samo bih da dodam jednu stvar (nisam ćitao baš sve postove) ali sam video da je Faust na jednom mestu napisao da je za pozicioniranje na googlu bitan PR, što nije tačno, PR vam ne znači ništa prilikom optimizacije...

a PR se dobija tako što vam ga prenose sajtovi na kojima ste postavili svoje linkove...znači ako postaviš na 100 sajtova sa PR5, sa PR0 verovatno ćeš se popeti na PR1....simple...

dodao bih još jedan sajt (i nije reklama) na kome možete naučiti sve o internet zaradi, ali bukvalno sve...

nazalost ipak cu da obrisem isto i sve ostale postove u ovoj temi vezane za nesto drugo sto nema veze sa optimizacijom pogotovo sa misljenjima za sajtove jer vec ima takva tema, ona dva linka mogu da ostanu ostalo se brise

molim da se drzite teme, hvala

koliko ja vidim tema glasi "kako popraviti pang sajta na google" zar ne?

prva dva linka direktno se odnose na temu, time što ćeš raditi link building,zar ne?

treći link koji sam stavio je izvor odakle sam pronašao prva dva linka, i ne vidim razlog zašto bi bio problem da stoji i taj link!? NAROČITO ZATO ŠTO TU IMA OBJAŠNJENO JAKO MNOGO METODA LINK BUILDINGA I SVEGA DRUGOG BITNOG ZA OPTIMIZACIJU SAJTOVA, i samim tim je vezano za temu...

ispravi me ako grešim...

I DA PONOVIM, NIJE REKLAMA...UKUCAJ MOJE IME NA TOM SAJTU I VIDEĆEŠ DA SAM JA OBIČNI ČLAN KAO I OVDE, TAKO DA SAMO HOĆU DA POMOGNEM I TAMO I OVDE...ZAR TO NIJE CILJ FORUMA????

poz

Drugarice Ljubomire..drugarice!

Hvala na pomoci :roll:

Izvini, DRUGARICE, nisam ti bas pomogao u predhodnom postu...
Pogledao sam malo kod, pa vidim neku zbrku sa description tagovima, jedan je poluprazan a 2.! je totalno neiskoriscen ... fali kljucnih reci!
Video sam na nekoj drugoj temi da spominjes nekih 100 unikatnih poseta dnevno !
Ako je tako onda ok.
U predhodnim postovima mozes naci neke tool-ove za backlink, pr...

Dizajn mi se svidja, ali necu nista vise reci sobzirom da ovo nije tema za to!

p.s. odradi on-page opt, pa odma u napad na backlinkove! pozzzz

prva dva linka direktno se odnose na temu, time što ćeš raditi link building,zar ne?

treći link koji sam stavio je izvor odakle sam pronašao prva dva linka, i ne vidim razlog zašto bi bio problem da stoji i taj link!? NAROČITO ZATO ŠTO TU IMA OBJAŠNJENO JAKO MNOGO METODA LINK BUILDINGA I SVEGA DRUGOG BITNOG ZA OPTIMIZACIJU SAJTOVA, i samim tim je vezano za temu...

ispravi me ako grešim...

I DA PONOVIM, NIJE REKLAMA...UKUCAJ MOJE IME NA TOM SAJTU I VIDEĆEŠ DA SAM JA OBIČNI ČLAN KAO I OVDE, TAKO DA SAMO HOĆU DA POMOGNEM I TAMO I OVDE...ZAR TO NIJE CILJ FORUMA????

poz

nema potrebe da allcaps kucas niko nije gluv

ispravi me ako grešim...

poz

Sto se bunis, ostavio je prva dva linka koja se ticu teme, treci ti je obrisao. Ajde miiiiiir, nema razloga za nervozu!

Sto se bunis, ostavio je prva dva linka koja se ticu teme, treci ti je obrisao. Ajde miiiiiir, nema razloga za nervozu!

adje ti mir......:dash:

boli me uvo za jedan link, samo kažem da tim likom možete rešiti mnoge nedoumice i mnogo vam može pomoći...baš kao i prva dva linka...genije...

i ne vidim baš neki rezlog zašto ga briše, ali kako god...

Dobro, dosta prazne price, pitanje je sledece:

backlink donosi poziciju na pretrazivacima, tj. to je osnova off-page optimizacije !

Da li ANCHOR text u backlink-u odredjuje kljucnu rec, za koju ce pretrazivac da te rangira, tacnije sajt koji je linkovan?
Npr. IGRACKE kao anchor text u nekom linku, donose tom sajtu koji je linkovan takvim linkom, dobar rang za kljucnu rec igracke?

Pazio sam da ove recenice budu logicne i jasne, pa vi probajte da se nadovezete!

Hvala!

pa ako ti je kljucna rec na sajtu igracke onda ce ti pomoci u pozicioniranju, ali ako nije, ako ti je kljucna rec "krompir" ne znaci ti nista...

bilo bi dobro da i kod komentarisanja na blogovima npr. u svoje ime ubacite kljucnu rec. ili bar deo. npr. za kljucnu rec "blue cars" mozeš probati smislit neko ime u stilu "Leablue Carson"
razumeš?

Back