Licno ne mislim da ima veze da li je _ ili -
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
_ ili -
ima veze bolje je -
na "botovskom" je to space pre nove reci
koliko ja kontam, ne prave razliku izmedju toga, ali bolje je sa crticom, zbog ljudi, lakse se pamti adresa onda...
Ok je to, pamti se ili ne, vaznije mi je to da domen bude zgodan u digitalnom smislu !
Da li duzina i broj karaktera u imenu domena ukazuju pretrazivacima na relevantnost i snagu domena ? Nadam se da me razumes?!
za relevantnost reci je bitna rec.

Dobro jutro, ako imate vremena da li mozete da uradite tu procenu posecenosti i svega za ovaj sajti kako izgleda po vasem strucnom misljenu? Sajt radi nepunih mesec dana ako to nesto znaci.
Hvala!
pa sa tim lickanjem neces daleko dogurati
either way is fine
bitno je sta ces nakaciti na stranicu
koliko je tema popularna
sta radi konkurencija na istu temu
koliko ce posetioci da se vracaju
da l ce stranica da stoji tek tako ili ce da pravi pare
odakle ces da povezes to linkovima
i kakvim recima u linkove
koliko brzo ce sve to da se uradi
koliko ce relevantno to biti smatrano
i jos dosta takvih stvari
![]()

Ako je samo to sto si rekao onda je sve lako !!!![]()

nazalost ipak cu da obrisem isto i sve ostale postove u ovoj temi vezane za nesto drugo sto nema veze sa optimizacijom pogotovo sa misljenjima za sajtove jer vec ima takva tema, ona dva linka mogu da ostanu ostalo se brise
molim da se drzite teme, hvala
Drugarice Ljubomire..drugarice!
Hvala na pomoci![]()

koliko ja vidim tema glasi "kako popraviti pang sajta na google" zar ne?
prva dva linka direktno se odnose na temu, time što ćeš raditi link building,zar ne?
treći link koji sam stavio je izvor odakle sam pronašao prva dva linka, i ne vidim razlog zašto bi bio problem da stoji i taj link!? NAROČITO ZATO ŠTO TU IMA OBJAŠNJENO JAKO MNOGO METODA LINK BUILDINGA I SVEGA DRUGOG BITNOG ZA OPTIMIZACIJU SAJTOVA, i samim tim je vezano za temu...
ispravi me ako grešim...
I DA PONOVIM, NIJE REKLAMA...UKUCAJ MOJE IME NA TOM SAJTU I VIDEĆEŠ DA SAM JA OBIČNI ČLAN KAO I OVDE, TAKO DA SAMO HOĆU DA POMOGNEM I TAMO I OVDE...ZAR TO NIJE CILJ FORUMA????
poz
koliko ja vidim tema glasi "kako popraviti pang sajta na google" zar ne?
prva dva linka direktno se odnose na temu, time što ćeš raditi link building,zar ne?
treći link koji sam stavio je izvor odakle sam pronašao prva dva linka, i ne vidim razlog zašto bi bio problem da stoji i taj link!? NAROČITO ZATO ŠTO TU IMA OBJAŠNJENO JAKO MNOGO METODA LINK BUILDINGA I SVEGA DRUGOG BITNOG ZA OPTIMIZACIJU SAJTOVA, i samim tim je vezano za temu...
ispravi me ako grešim...
I DA PONOVIM, NIJE REKLAMA...UKUCAJ MOJE IME NA TOM SAJTU I VIDEĆEŠ DA SAM JA OBIČNI ČLAN KAO I OVDE, TAKO DA SAMO HOĆU DA POMOGNEM I TAMO I OVDE...ZAR TO NIJE CILJ FORUMA????
poz
Sto se bunis, ostavio je prva dva linka koja se ticu teme, treci ti je obrisao. Ajde miiiiiir, nema razloga za nervozu!