gost 42348
Poznat
- Poruka
- 7.267
Лепо и стрпљиво. Крени низ степенице и ако је могуће, нестани са видика (да га натера да крене да те тражи). Или лепо да куцу мамиш уз омиљену играчку пар степеника даље уз бодрење и навијање. Много је лакше почети са пењањем уз степенице, чини ми се да је тада мањи страх од пада, тј. када иде на доле.
, ali vec sam ti napisala(ili mozda nekom drugom) da smo mu mi jos u kuci kada je ucio da piski-kaki na novinu pricali "tu dobar pas piski/kaki" tako da smo ga samo odveli na travu i ponavljali famoznu recenicu (zvuci i izgleda debilno, sa prozora su nas komsije bledo gledale) ali funkcionise, odmah je skapirao. znaci oavljao na naredbu
) jede svoje *****!
Proslu noc je zapiskio citav stan, hodao po tom sto je napravio i takav se penjao kod nje u krevet. Koliko znam, sve je probala, izvodi ga u setnje 3 puta dnevno, ima i dva balkona koji su stalno otvoreni ne bi li on tamo obavljao nuzdu, no cim udje unutra on digne nozicu i zapiski prvo zgodno mesto. Grdila ga je, mislim da je dobio i novinama po guzi, hvalila kad je dobar, ali nista ne pomaze. Ja stvarno ne znam sve detalje, obecala sam da cu postirati ovde i zamoliti za pomoc, zao mi da odustanu od njega tek tako, on je mnogo sladak. Ja imam psa, ali nikad nismo imali slican problem. Dok je Lucky bio beba bilo je svega, ali kako je rastao tako je i naucio da se to obavlja samo napolju. Kad je frka lepo nas odvede do vrata i odmah znamo sta je u pitanju