Kako izgleda idealan muškarac ???

Kako si pun sebe, ybt.
Dobro je to, nemoj preteraš, cenim da si još mlađan, a trošiš se ki sapunče, a vreme leti..nego da ne davi ptica svojim bezvrednim postovima, ajde idi ti na depilaciju, i šišanje dlaka iz uveta i nosova.

cuj ja pun sebe jbte, a vidi tebe, kako zlurado navijas tamo za one sto su ljubomorni na mene, umesto da mi se prislihtas i umilis te budes i ti puna mene :mrgreen:

Sve je relativno.
Za Sofiju Loren, Karlo Ponti je bio idealan, ocigledno
crown-c.jpg

Zelim ti da nastavis da verujes.

Hvala ti. Znaš, kako, i kada mi nekako, da kažem dodje teško, ja pročitam nešto jako, jako lepo, što mi iznova daje motiv, da vredi verovati u to "nešto", da ako smo puno dobri u životu bili, ako nekada i nismo, ali iksreno smo se pokajali i okajali grehe, i trudili se do zadnje kapljice znoja i krvi, da naprosto, kad tad, sreća će pokucati na ta neka vrata, zar ne? I ponekad i mene "uhvati" nemir u duši, gde mi glas zajeca, duša iznova zaplače i neće i ne želi više da voli, onda pročitam jedan fenomenalan tekst, znaš, dobijen od osobe koja me jako dobro zna, moje tetke, koji mi je jako drag i nekako mi "prija", i iznova mi stavi osmeh na lice, a on kaže, pa eto zašto ga ne podeliti sa dobrim ljudima, možda tema i nije baš a, ali nadam se da mod imaće razimevanja a citat je veoma inspirativan i zaista daje jednu veliku energiju i moć, a on kaže:

" Rabindranatah Tagore, "KAD JA IZGUBIM TEBE" :

"Kad ja izgubim tebe,
i ti i ja ćemo izgubiti.
Ja, jer si ti bio ono što sam ja najviše volela,
a ti, jer sam ja bila ona
koja je volela više.
Ali od nas dvoje, ti gubiš više
nego ja, jer ja ću moći voleti druge kao što sam volela tebe,
ali tebe neće voleti niko
kao što sam te volela ja. "

Naprosto, taj citat, je meni davao veru, kada je ona bila žestoko poljuljana nekim stvarima . Tako da verujem, da i drugima će. ♥

Back