Tandoori Masala
Iskusan
- Poruka
- 5.286
ofkors el u petom il chetvrtom denzitetu?
Moguce da je i 6., dobicu tacniji odgovor kasnije kad stigne poruka od tetke...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ofkors el u petom il chetvrtom denzitetu?

Da,pod uvetom da je tvoja.
Potpuno različito iz muškog ili ženskog ugla ..
pa sto u mladjim godinama, bas je bio slatka dzaba pod stare daneIdealan muskarac ne postoji. Najblizi bi bio Marlon Brando u mladim danima. Prototip, arhetip, original, idol i prauzor svim bivsim, sadasnjim i buducim facama. Sve ostalo su blijede kopije i neukusne imitacije, a blasfemija je bezobrazno usporedjivati bilo koga s ovim jedinstvenim (smatra se da je ljepota bozanski atribut) 'primjerkom' cudesne karizme i gorostasne inteligencije koji je, usput, rezonovao da mu profesija ne vrijedi ni pisljiva boba .
http://1.***************/_jL4zJWMslgc/TRsFDI6_LeI/AAAAAAAAFtk/pp13AaWddBw/s1600/tumblr_kqhw7oqBUH1qz7tfd.jpg

pa sto u mladjim godinama, bas je bio slatka dzaba pod stare dane![]()
kako izgleda idealan muškarac?
pitaš za izgled, tako da ćemo izostaviti psihu.
proporcionalno je građen, tj. ima idealne mere, telesnu konstituciju. dakle, od oblika i veličine glave preko širine ramena, dužine ruku, građe nogu itd. nije previše *****, a opet tu je iznad proseka.
zatim, lep je u licu, simetričan, ima lepu kosu, osmeh kao i glas.

Nisam ni slutio da mogu ispuniti kriterijume neke žene za izbor idealnog.I iz ugla nekog ko ima dvadest dve, trideset dve, cetrdeset dve ili i vise...
Ne verujem da postoji ali ga zamisljam kao nekog ko ima vremena, ko zeli i ume da razgovara i kome se moze verovati, onako potpuno bez trunke sumnje.
bash nije, onda mora da pazis dedu nekog da ga kupash
Ne verujem da postoji ali ga zamisljam kao nekog ko ima vremena, ko zeli i ume da razgovara i kome se moze verovati, onako potpuno bez trunke sumnje.

Pa pitanje je - kako izgleda idealan muškarac. A moj odgovor je - takav i takav. Što ne znači da tražim takvog ili da takvog imam. Nego mi je takav idealan. Mada nije da ga nemam... bar je za mene takavda a ti si isto riba po tim standardima

Pa za onog koga treba valjda jesam... trudim se 
rado bih zapišao ovu temu..ali mi ne dozvoljava maj sjutid prajd..
a kao nisi?