Ok naucio si da su te dve reci uvrede a ostale nisi
О чему причаш бре ти?
ne izigravam ja zrtvu nego ti
Значи, сад ћемо као деца ,,не, ти си" форице?
Где ја изигравам жртву, да видимо? Чиме, на који начин? Ово није ништа друго до најобичније провоцирање сада.
Eto i sam priznajes da ne znas nista iz prve ruke i zato si pisao lazi
ne pises ti na osnovu onoga sto ja iznosim nego klevetnici
Цитирање, жено, цитирање, научи шта значи та реч, то нису моје тврдње него цитати, дакле не лажем ја ни о чему, већ цитирам туђе речи, што ти само окарактеришеш као лажи а ниједним јединим доказом то не поткрепљујеш, само понављаш мантре.
lepo sam rekla da novinski clanak je izmisljotina i vredjanje moje vere i to je to
Ја ти лепо кажем опет да је то твој лични проблем и то нико не сматра вређањем, јер да то јесте заиста вређање, не би ни било постављано и модови би уклонили као увреду, а као што видимо, то је и даље ту.
nema se sta diskutovati oko lazi
ja pisem istinu o mojoj veri
НА ОСНОВУ ЧЕГА ДА ТИ ВЕРУЈЕМО, АЛО? Чиме доказујеш да је истина? Тераш овде све да ти верују на реч, да ли је теби јасно како функционише доказивање? Свугде је исто, и овде и на суду, изјавити ,,ја говорим истину" није доказ, јер да јесте, нико никад не би робијао ни за шта.
Kada citiras klevete - kleveces
У ком универзуму? Ако цитирам Хитлера, значи да сам нациста? Јеси ти при себи?
nikome ne placem a vidim ti histerises
i stalno vredjas
Опет понављаш оптужбе а ни са чим не доказујеш. Ниједном те нисам увредио, док ти делиш увреде ко бомбоне и причаш људима како не знају да читају и како су поремећени. Твоје Друштво те томе учи, а пошто си 100% субмисивна према њима, ти то прихваташ и пропагираш под маском љубави, морала и мира. Нема овде мира с тобом, упадаш на сваку тему о религији и намерно провоцираш и подсмеваш се, а кад се теби постави обично питање, хистеришеш како те сви мрзе. Никога није брига за тебе, камоли да те ико мрзи, јер те нико и не познаје. Тај синдром жртве је овде искључиво теби својствен, држиш монопол над њим.
i meni je smesno kako se ponasas a zelis od mene odgovor
pa nece moci
Неће моћи јер те компромитује тај одговор. Немаш одговор и онда избегаваш питање, кружиш као киша око Крагујевца и фрљаш се оптужбама док се ограђујеш библијским цитатима и филозофским мислима попут ових:
Isus je rekao ne mecite bisere pred svinje
tacka
ja sam ti lepo rekla da JS zive moralno dakle svi - kao religija u celini
jer je to uslov da bi neko bio JS
Da zna Bozju rec Bibliju i da zivi moralno
Ocigledno ne shvatas sta je prava vera
da ima pravih vernika koji zele tako da zive zbog sebe i Boga
jer je to put istine
put vrlina coveka