- Poruka
- 16.577
ovaj umišlja i da je profesor pa ono ovo ti je točno ovo netočnoDakle za tebe su svi koji se ne slazu s tobom ili alkoholicari ili "na izmaku snaga",jel tako ?
Ovo ti je zaista tacan Biblijski citat kojeg ga nisi dala kao citat...kako god,hajde da vidimo kako si ga razumela:
Tako je,progres je vec ocigledan...idemo dalje:
Nazalost i to nam se desava,nekom vise nekom manje, idemo dalje:
Izvini a da nisi mozda studirala filozofiju u grupi nase aeternum ?
... s tim sto je ona diplomirala... idemo dalje:
Uuuuuh,pa zar je ovo moguce ???
Odakle si stekla ideju da su ljudi jedno sa Bogom ???
Ali molim te navedi konkretnog Biblijskog dokaza,bez filozofiranja.
U redu,to je ta zapovest o kojoj pricamo,molim te zadrzi fokus...i ,sta si na osnovu toga zakljucila ?
...malo si me zbunila, a jel mi mozes pojasniti u kom se to osecanju cini po Bozjoj volji ?
U vezi ovog se slazem,cini se da si se konacno vratila "na pravu stazu",idemo dalje:
Tako je...i ?
Dakle ipak ides ka 2-oj zapovesti da bi pojasnila i dopunila prvu...pa zar ja to isto nisam uradio,sto si me onda kritikovala ?
Ovo je tacno s tim sto ti moram reci da tio je profil odgovora toliko sadrzajan relevantnim podatcima da je maltene u rangu kad nekom trebas pojasniti sta je to Coca cola i ti krenes i zavrsis tvrdeci " da je to tecnost crne boje koja se u zadnjih godina flasira u plasticnim bocama"... dakle i ovo je tacna informacija koja se ne molze sporoti.
Corav ili ne ipak sam nekako uspeo primetiti ovo sto si napisala...kako god,hvala na komplimentu,u prvu priliku idem proveriti moju dioptriju.![]()

ma robi da te nema trebalo bi te izmisliti