Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
peach:@ psihologue
pa ako ne znam gde je nije strashno,pokazace mi valjda neko put...![]()
Mislish put ka idealnoj vezi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
peach:@ psihologue
pa ako ne znam gde je nije strashno,pokazace mi valjda neko put...![]()
:? Koja je veza bolja duza ili kraca.-Ona koja bolje funkcionishe.Psihologue:Koja je veza bolja duza ili kraca.Iz koje veze je sigurnije uleteti u brak...

Psihologue:Koja je veza bolja duza ili kraca.Iz koje veze je sigurnije uleteti u brak...
McMillan:Kad se ozenim, dacu odgovor na ovu temu...
Samantha Jouns:Jooooj ja se jako bojim tog braka......treba puno ulagati i puno tolerisati i prilagodjavati se,.....Bojim se da me muz ne pocne varati,..ili da JA njega ne pocnem da varam :shock:
Ne znam ,....a jos nisam nasla odgovarajucu osobu za tako nesto pa tek mi je 12-ta godina ceo zivot je predamnom![]()
Petar_Pan:Pod jedan zbog ljubavi
Pod 2 zbog dece
Pod 3 sve ostalo... imati partnera u svemu i uvek...
Malo mi cudno da neki muskarac otvori temu o braku...
peach:ozeniti se ili udati da bi imao decu je najveca glupost koju mo's uraditi u zivotu!:x
a ako volis nekog i imas potrebu da bude stalno pored tebe-za to ti nije potreban neki tamo papir!![]()
ne kazem da sam izricit protivnik braka i slicno,ali ko se sve danas zeni i udaje i zbog kojih razloga...ma nije ni cudo sto se deca skroooz blesava i emotivno zapushtena :-( ...a razvode (1:3 u odnosu na broj sklopljenih brakova godisnje) da ne pominjemo...
ops:Psihologue:Koja je veza bolja duza ili kraca.Iz koje veze je sigurnije uleteti u brak...