Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.381
Koja je veza bolja duza ili kraca.Iz koje veze je sigurnije uleteti u brak...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dont_Break_The_Oath:Zar emocije koje gajis prema partneru znaju za vreme? Uleti odmah ili cekaj deset godina, nebitno je, bitno je da je to ono pravo.
vracar:Nekad su duge veze zavrsavale brakom i to se podrazumevalo,ko je u dugoj vezi,taj ce se i vencati.Ali danas je sve potpuno drukcije.Uglavnom u mom okruzenju duge veze zavrsavaju raskidom,a veze od dva,tri meseca zavrsavaju brakom.
Nije pravilo,ali sve moje drugarice koje su se udale,to je bilo nakon relativno kratkog zabavljanja.
Psihologue:Koja je veza bolja duza ili kraca.Iz koje veze je sigurnije uleteti u brak...
Pera_Zdera:Naravno da treba neki odredjeni vremenski period... po meni duzi....
Ali pitanje "Kako doci u idealnu vezu" i "kako doci u brak" po meni nisu ista pitanja....
Sily:Moja keva je rekorder, puna 3 dana se zabavljala i sad je 27 sretnih godina u braku, ja sam se zabavljala nekih 8 meseci ali sam vec posle 2 nedelje znala da je to to.
kako bona mislis ULETIS ? sa povezom na ocima, ili kao kamikaza?Psihologue:Koja je veza bolja duza ili kraca.Iz koje veze je sigurnije uleteti u brak...
Psihologue:Koja je veza bolja duza ili kraca.Iz koje veze je sigurnije uleteti u brak...
scharfschuetze:Најсигурније је да ти завршиш те студије психологије уместо што овде губиш време са највећим губитницима.
najbolja je ona koja je dobraPsihologue:Koja je veza bolja duza ili kraca.Iz koje veze je sigurnije uleteti u brak...
sjenka:kako bona mislis ULETIS ? sa povezom na ocima, ili kao kamikaza?
kako uletis tako ces i izletiti.[/QU
Previse pesimizma.Da bi jedna veza uspela nije bitno sta napisah vec konkretno sta
misljah.Ako mislis da je ovo neozbiljno zasto vodimo ovu diskusiju.
Linija manjeg otpora kaze da bez kamikaze nema prave ljubavi...
Pitanje je da li ce iko uopste biti siguran u bilo sta....Filozofija u nedogled...
scharfschuetze:Најсигурније је да ти завршиш те студије психологије уместо што овде губиш време са највећим губитницима.
Sily:Prve noci sam shvatila da cemo se lepo slagati...![]()