Znam Sale za tvoj slucaj, citao sam prijasnje postove kada si bio na Federal-u pa si se prebacio na Quebec.
Naravno da nema predaje, zato sam te i pitao koja je pocetna procedura za Quebec osim TEF-a ili vec sada TEFAQ.Koji su kod njih uslovi?
Procitao sam ono obavjestenje na njihovom site-u Quebec!
Nadam se da nece nista promjeniti.
Pozdrav!
Ne , Dassal ti je bio na Federal pa se prebacio na Quebec.Mene su Quebec odbili 2005 jer nisam znao francuski.Onda seo i naucio pa su me primili.Uslovi su ti da znas francuski i da imas kvalifikacije koje njima trebaju.Postoji onaj preliminary test koji ako prodjes mozes da apliciras kod njih.Znaci procedura ti je da skupis sve papire kao za federal(diplome,radno iskustvo,izvodi iz knjige rodjenih i vencanih,uverenje iz banke da posedujes odredjenu sumu novca) i posaljes im.Oni to pregledaju i ako odluce da te pozovu na intervju, a znas francuski, velike su sanse da budes primljen.

vi ste onih malobrojnih 38... samo mi nije jasno kako je jedan plumber ili crane operator mogao uopste da sakupi 67 bodova
 vi ste onih malobrojnih 38... samo mi nije jasno kako je jedan plumber ili crane operator mogao uopste da sakupi 67 bodova  (sta, kao postoji fakultet za vodoinstalatera, ili bar visa???)
 (sta, kao postoji fakultet za vodoinstalatera, ili bar visa???)

, a ne da nas sve zajedno ovde zamajavaju. Znali su sigurno i u februaru da im treba 200... plumbera... tri tackice... i na primer NI JEDAN stomatolog, arhitekta, vajar... tri tackice...
, a ne da nas sve zajedno ovde zamajavaju. Znali su sigurno i u februaru da im treba 200... plumbera... tri tackice... i na primer NI JEDAN stomatolog, arhitekta, vajar... tri tackice...