yugoslav
Aktivan član
- Poruka
- 1.055
Da li ja to vidim kliku medju zivima?! ehheheh
Eto nama klike.....
Eto nama klike.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jos jedno pitanje. Kako se rangira zanimanje pekara?

Pozdrav Gmina, poslala sam Vam privatnu poruku molim Vas da pogledate i ako možete i hoćete da mi pomognete. Hvala
I jos jedno pitanje. Kako se rangira zanimanje pekara?
Poslala sam odgovor na PP . Pozdrav i hvala !

I meni nije bas najjasnije to oko sponzorstva. Molim vas jos jednom ako mozete da mi pojasnite!?
Imam kumove u Torontu, (tri brata, svi ozenjeni i imaju decu), da li moze neko od njih da me sponzorise, da garantuje nekako za mene i sl.
Hvala
Bio bih vam veoma zahvalan kada bi mi pomogli oko ovog pitanja!!!
Cao Klika konacno!!! Ako si citao prethodne postove, mi smo se ovde bas, bas zabrinuli za tebe, ali eto tebe opet sa nama i to je super.
Nego si me malo zbunio sa ovim tvojim gore navedenim recenicama. Pa zar ako predas za Skilled Worker i u medjuvremenu dobijes Job Offer i AEO - zar ne dobijas Permanent Residence? Zar se dobije samo radna i boravisna dozvola? Mislim nije samo, ali ovo izgleda malo komplikovanije. Molim te pojasni mi da li se to odnosi na PNP ili i na Skilled "Workere" sa Job Offer? Hvala ti unapred.
Ne zelim da budem blizu srbiji, to mi nije bio kriterijum odabira zemlje. Australija mi je prosto daleko u mom mozgu. Ne znam kako drugacije to da objasnim, ali to i nije bitno. Zelim prosto u kanadu. I ne zelim da zivim u srbiji, i kao sto je neko vec napisao, ne zbog finansija, jer to i nije problem, vec zbog mnogih drugih stvari o kojima je vec bilo reci na ovom forumu, da ne ponavljam, a sa kojima ovde ne zelim da se pomirim.
Uopste nemam problem sa vodoinstalaterima, vec mi prosto nije bilo jasno kako skupe dovoljno bodova, a za visu vodoinstalatersku u Srbiji nisam cula, cak mislim da je to trogodisnja srednja. Ako sam samo neinformisana, izvinjavam se na tome. U tom smislu mislim da se vodoinstalateri, barem iz srbije, ne prijavljuju pod ovom kategorijom, jer ne zadovoljavaju magicnih 67
Do sada smo cekali da skupimo 67 bodova, zbog radnog staza, engleski polozen u julu, i u oktobru poslali. Sta da kazem, los tajming
Hvala ti na pojasnjenju za strica, mislim da onda ne potpadam pod tu kategoriju, jer ima mamu koja zivi u srbiji. Ako sam dobro razumela to me iskljucuje iz opcije, ili ne?
Malo mi je to konfuzno. Nema rodjake u kanadi, osim svoje dece i zene, ali ima mamu i brata u srbiji.
Pozdrav,
Sandra
Sta se tacno racuna za NOC? Naziv koji imas u diplomi ili naziv radnog mesta....
Jer meni u diplomi pise ing. informatike (sto bi mu bilo po NOC-u Computer Engineer) - bachelor, ali radim vec 8 godina kao Koordinator grupe za racunarske mreze i sisteme (sto valjda moze da se ubroji kao npr. Computer networks manager).
Jel mogu da se ubrojim u 0213 (Computer and Information Systems Managers) ili ne?
Unapred zahvaljujem na odgovorima![]()
Mozda
Naravno da je najbolja solucija da imas bodove za Skilled kategoriju i posao, ali takvih nema bas mnogo koliko znam.......nisam upoznat sa slucajem Gmina-e, kaze da joj je muz dobio posao kao pekar, a ona je programer, da li imate 67 bodova i posao ili idete samo na radnu dozvolu?
Za PNP Sask. je potrebno obavezno da imate obezbedjen posao da bi mogli aplicirati uopste.Mi smo u dogovoru sa vlasnikom dobili papir kakav nam je potreban i idemo na iseljenje, a sto se tice radnih dozvola znam da je covek pricao ovde na forumu da je sam isao na saskjobs.ca i aplicirao na stotine ponuda i jedna firma mu je poslala papire za radnu dozvolu(ali on je neki zanatlija i mozda im je stvarno potreban).Sto se tice Sask. tamo je potrebno imati samo 35 bodova(mozete se izbodovati na sajtu za pnp Sask.)i dovoljne su dipl.engleskog sa kurseva ili potvrda iz skole da ste ucili engleski.Nas troje svi dosta dobro govorimo jezik.Znaci nije uopste problem nakupiti bodove jedino posao je bitan.A sto se tice Sask. kako ce nam biti, tu sam se pripremila, znam da to nije Ontario, ali ja imam cilj pred sobom i to mi nepada tesko jer znam zasto cu to da istrpim, dobijamo odmah Permanent Resident.
Mozda
Naravno da je najbolja solucija da imas bodove za Skilled kategoriju i posao, ali takvih nema bas mnogo koliko znam.......nisam upoznat sa slucajem Gmina-e, kaze da joj je muz dobio posao kao pekar, a ona je programer, da li imate 67 bodova i posao ili idete samo na radnu dozvolu?
Za PNP Sask. je potrebno obavezno da imate obezbedjen posao da bi mogli aplicirati uopste.Mi smo u dogovoru sa vlasnikom dobili papir kakav nam je potreban i idemo na iseljenje, a sto se tice radnih dozvola znam da je covek pricao ovde na forumu da je sam isao na saskjobs.ca i aplicirao na stotine ponuda i jedna firma mu je poslala papire za radnu dozvolu(ali on je neki zanatlija i mozda im je stvarno potreban).Sto se tice Sask. tamo je potrebno imati samo 35 bodova(mozete se izbodovati na sajtu za pnp Sask.)i dovoljne su dipl.engleskog sa kurseva ili potvrda iz skole da ste ucili engleski.Nas troje svi dosta dobro govorimo jezik.Znaci nije uopste problem nakupiti bodove jedino posao je bitan.A sto se tice Sask. kako ce nam biti, tu sam se pripremila, znam da to nije Ontario, ali ja imam cilj pred sobom i to mi nepada tesko jer znam zasto cu to da istrpim, dobijamo odmah Permanent Resident.
ali ja imam cilj pred sobom i to mi nepada tesko jer znam zasto cu to da istrpim, dobijamo odmah Permanent Resident.

Pozdrav
Ne racunaju samo ono sto pise u diplomi.Meni u diplomi (srednje skole) pise Elektrotehnicar elektronike , ali su mi zbog posla kojim se bavim dodelili 2281Computer Network Technicians.Verovatno uz opis posla(pismo poslodavca) i tvoju diplomu to moze da bude i kod tebe slucaj.Kod tebe je situacija prilicno jasna.Jos ako imas neki MCSE,MCSA ili CCNA, CCNP ili nesto drugo od strucnih sertifikata situacija je prilicno jasna.Ja sam im olaksao stvar jer sam prilozio gomilu strucnih sertifikata.

Pozdrav svima,
da li je neko skoro bio na medicinskom pregledu, sta on podrazumeva tacno i sta je sve neophodno poneti sa sobom?
Hvala, pozz
Ljudi jel moguce da niko ne zna da nam kaze nista u vezi sa med. pregledom?
Pozdrav