Znam Sale za tvoj slucaj, citao sam prijasnje postove kada si bio na Federal-u pa si se prebacio na Quebec.
Naravno da nema predaje, zato sam te i pitao koja je pocetna procedura za Quebec osim TEF-a ili vec sada TEFAQ.Koji su kod njih uslovi?
Procitao sam ono obavjestenje na njihovom site-u Quebec!
Nadam se da nece nista promjeniti.
Pozdrav!![]()
Ne , Dassal ti je bio na Federal pa se prebacio na Quebec.Mene su Quebec odbili 2005 jer nisam znao francuski.Onda seo i naucio pa su me primili.Uslovi su ti da znas francuski i da imas kvalifikacije koje njima trebaju.Postoji onaj preliminary test koji ako prodjes mozes da apliciras kod njih.Znaci procedura ti je da skupis sve papire kao za federal(diplome,radno iskustvo,izvodi iz knjige rodjenih i vencanih,uverenje iz banke da posedujes odredjenu sumu novca) i posaljes im.Oni to pregledaju i ako odluce da te pozovu na intervju, a znas francuski, velike su sanse da budes primljen.

(sta, kao postoji fakultet za vodoinstalatera, ili bar visa???)

, a ne da nas sve zajedno ovde zamajavaju. Znali su sigurno i u februaru da im treba 200... plumbera... tri tackice... i na primer NI JEDAN stomatolog, arhitekta, vajar... tri tackice...