Koshava, (znaci iz Novog sada si, mislim zbog sugradjanina....) , pa mogu da odvojim 10 min dnevno vremena za ovaj forum, nije bas tolika frka, a sto se tice toga da NEKO TO ODGORE VIDI SVE, meni da nije bilo ovog foruma i ljudi koji su mi svesrdno pomagali sa informacijama mnooogo znace, ko zna da li bih sad imao vize u pasosima i rezervisane karte za Toronto za 7.Novembar.
Sale, letim sa zenom i decom

sto rece Dassal ha ha, ali ono sto tebe zanima je sledece :
Austria Airlines, preko agencije Kontinental Travel u Kneza Milosa 58, najpovoljniji su ubedljivo (mogao sam i preko AL Italia, jos je jeftinije, ali sam cuo lose stvari o njima, nikako dobre...)...krece se iz BGD u 8:20 ujutro, putuje se 80 min do Beca sa DHC-8, u Becu se preseda u Boeing 767, let traje 9h50min. U Torontu smo u 15:30 po lokalnom vremenu. Karta u jednom pravcu za odrasle osobe je 545 Eur, a za decu mladju od 11 god. je 405 Eur.
Pre nekoliko dana je bilo jos jeftinije 520/370 eur. Cene su naravno sa svim taxama.
Uvek mi je drago da pomognem svakome, kazem, dobro se dobrim vraca a i znam koliko ljudima znace informacije, prosao sam to i sam....
Pozdrav svima, tu sam i dalje, kome god sta treba i kad pocnete da stizete u Toronto, slobodno se obratite za sve sto treba, docek i sl....sve sto mogu da pomognem, a i da nas je sto vise tamo "nasih". Ovde u Srbiji se ljudi mnogo slabo pomazu medjusobno, naprotiv, a koliko vidim, tamo preko bare je mnogo vise izrazeno to medjusobno prijateljstvo i pomaganje nasih ljudi...ko ce ga znati zasto....
Ovo je bilo malo off-topic, ali valjda sam malo zasluzio i to pravo....
KLIKA, da se spremamo polako za penziju ovde na forumu, stizu mlade snage, a mi mozemo samo kao neki "supervizori", kao Milka Canic na RTS-u
Pozdrav svima.