Kako do kanadske iseljeničke vize?

• Začetnik teme Začetnik teme okano
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eeee, bas lepo.... znaci tu si tj. budan si! E, prvo, kad rekoh suncano-to ne znaci toplo..... i posto smo svi mi Sale, Grandic itd. ajde lepo Arlingtone, ako ti je bas dosadno i zelis da pricas tj. pises, ajde lepo pogledaj PM.. i ostavi ove ljude na miru!!!:worth:

Ovo nije tvoj privatan forum, gde mi mozes da zabranjujes nekom da pise. U Americi postoji sloboda govora,a kod tebe u mozgu i dalje jul je kul,a pm pisi grandicu.

Posto pretpostavljam da ovde ima pametnih moderatora koji ce ove gluposti, koliko sutra, skinuti sa ovih stranica, zelim da ti se zahvalim na saradnji i da jos jednom zamolim druga Arlingtona da mi preko "svojih velikih veza" u kanadskoj ambasadi "sredi" neki dobar posao za Saleta, Grandica i Mene.... ako moze da pecemo rostilj i pravimo zurke......... pa da lepo jednog dana Tebe druze zovemo na terapiju (sredicemo ti vizu), i da svi uzivamo, onako na Plazama Nijagareeeee:brus:, a ako nam se ne svidi kanadska obala, pa lepo cemo preci na onu "topliju"- americku!!!:heart:

Sta je druze...........no comment?! Izgleda da te je ipak neko provalio i da nemas nikakve veze sa kontinentom preko bare..........uhhhhh, tesko je ziveti u stvarnosti.....tj. Srbiji iz koje NIKADA neces izaci, a i ne treba jer si "malo" puk`o:rotf::zag: Ne brini, proci ce to!:ok:

Provaljena si ti sama,nikada nisi bila u Kanadi,i onda znas iz iskustva:zcepanje: da otvoris firmu i sredjujes papire. U Americi postoje cinjenice koje su proverene,a ti napisala lokacija Nijagarini vodopadi,a i sama verujes.Napred sa otvaranjem firme.

Posto pretpostavljam da ovde ima pametnih moderatora koji ce ove gluposti, koliko sutra, skinuti sa ovih stranica, zelim da ti se zahvalim na saradnji i da jos jednom zamolim druga Arlingtona da mi preko "svojih velikih veza" u kanadskoj ambasadi "sredi" neki dobar posao za Saleta, Grandica i Mene.... ako moze da pecemo rostilj i pravimo zurke......... pa da lepo jednog dana Tebe druze zovemo na terapiju (sredicemo ti vizu), i da svi uzivamo, onako na Plazama Nijagareeeee:brus:, a ako nam se ne svidi kanadska obala, pa lepo cemo preci na onu "topliju"- americku!!!:heart:

Naravno da ima pametnih moderatora koji ce izbrisati gluposti sto je pisala koshava koja otvara firme i sredjuje papire:zcepanje:,a Kanadu videla samo na razglednici. Ti imas firme nadji posao grandicu i saletu,a onda svi zajedno idite na terapiju kao sto ti kazes na plazu Nijagarine vodopade.:zcepanje:

Hahaha, u stvari najveća rupčaga na svetu je Buffalo i cela država New York. Od grada New York pa do Buffala možeš da vidiš samo đubre, zapuštene magacine, drvene raspadnute kuće, šipražje i šaš. Ljudi, voz putuje kao da ideš parnjačom. Za 400 km koliko ima od New York-a do granice sa Kanadom treba ti 14 sati. Hahaha, sramota. A kad pređeš granicu i uđeš u Kanadu, voćnjaci i vinogradi uređeni pod konac. Nalepši i najveći deo Nijagarinih vodopada je ustvari u Kanadi, tako da Ameri jadnici moraju da dođu u Kanadu kako bi se divili lepotama Nijagare. Čak je i spomenik čuvenom Nikoli Tesli u Kanadi. A šta uostalom znaju Ameri. A oni jadnici u Americi koji nemaju pasoš, a takvih je 90%, mogu samo krajičkom oka da posmatraju lepote sa improvizovanog silom prilika vidikovca, koji je u obliku poluzavršenog mosta i pruža se samo do granice sa Kanadom, jer dalje Ameri nisu ni smeli da grade. Hahahaha. To je prava istina iz prve ruke. Ko je tamo stvarno bio sve će ovo da prepozna i da potvrdi.

A ko je to pricao o firmi, JA ili TI, pardon VI:manikir:????

Komsinice, dodaj smrada lepo na listu ignorisanih clanova i neces biti prinudjena da citas one bolesne baljezgarije. Nema covek ni kučeta ni mačeta, samim tim ni pametnija posla od lupanja gluposti na forumu. Treba stvarno da ide da se poleči malo, a moderatori bi za promenu mogli bar malo da rade ono sta treba da rade.
Rodoljube, kad ces da pocnes opet sa likvidacijama ?

Hahaha, u stvari najveća rupčaga na svetu je Buffalo i cela država New York. Od grada New York pa do Buffala možeš da vidiš samo đubre, zapuštene magacine, drvene raspadnute kuće, šipražje i šaš. Ljudi, voz putuje kao da ideš parnjačom. Za 400 km koliko ima od New York-a do granice sa Kanadom treba ti 14 sati. Hahaha, sramota. A kad pređeš granicu i uđeš u Kanadu, voćnjaci i vinogradi uređeni pod konac. Nalepši i najveći deo Nijagarinih vodopada je ustvari u Kanadi, tako da Ameri jadnici moraju da dođu u Kanadu kako bi se divili lepotama Nijagare. Čak je i spomenik čuvenom Nikoli Tesli u Kanadi. A šta uostalom znaju Ameri. A oni jadnici u Americi koji nemaju pasoš, a takvih je 90%, mogu samo krajičkom oka da posmatraju lepote sa improvizovanog silom prilika vidikovca, koji je u obliku poluzavršenog mosta i pruža se samo do granice sa Kanadom, jer dalje Ameri nisu ni smeli da grade. Hahahaha. To je prava istina iz prve ruke. Ko je tamo stvarno bio sve će ovo da prepozna i da potvrdi.

Hahaha Ja sam u Washington D.C. Proputovao si celu Ameriku ? Kanada tri grada i zima 10.meseci raj na zemlji. :zcepanje:

Komsinice, dodaj smrada lepo na listu ignorisanih clanova i neces biti prinudjena da citas one bolesne baljezgarije. Nema covek ni kučeta ni mačeta, samim tim ni pametnija posla od lupanja gluposti na forumu. Treba stvarno da ide da se poleči malo, a moderatori bi za promenu mogli bar malo da rade ono sta treba da rade.

grandicu ajde pricaj kako si se SNASAO u Kanadi ? Ti imas macke i pse i suncas se na Nijagarinim vodopadima i trcis u atlet majici na -20C:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Smesno je sta se pise ovde. Pojedinici koji su Srbiji, a predstavljaju se da su u Kanadi,i onda pisu nebuloze: da cistaci u Kanadi imaju 50c$ na sat,da nece da kao normalan svet plate kablovsku nego secu zice(citat grandic),zatim otvaraju privatne firme za sredjivanje papira(kao kosova koja zna iz iskustva,a Kanadu videla na razglednici),da li je grandic i koshava jedan lik koji cas musko cas zensko...Ako mozete vi da pisete nebuloze,onda ja mogu da napisem da to nije tacno. Cim ih provalis da lazu ,odmah zovu moderatora da se to brise,sve treba da stoji da se vidi kao za koshavu otvara firmu za sredjivanja papira,onda kaze ne ja to nisam rekla,e onda se citira njena izjava.Jos oni prete preko pm.
Nastavi te sa vasim baronijama,a ja cu vas po obicaju raskrinkati.

Ideja ti je odlicna - usvaja se jednoglasno!!!:klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back