koshava
Zainteresovan član
- Poruka
- 170
Ti si u Kanadi,i sredices joj papire![]()
DA, ja JESAM u Kanadi, ali joj NECU srediti papire jer ne mogu(nemam firmu, tek sam dosla), ali ono sto znam - znam iz licnog iskustva!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si u Kanadi,i sredices joj papire![]()
Videces sta je Kanada ako uopste odes tamo jednog dana ! Tebe jedva ceka Harper,ne moze nista da uradi bez tebe.
DA, ja JESAM u Kanadi, ali joj NECU srediti papire jer ne mogu(nemam firmu, tek sam dosla), ali ono sto znam - znam iz licnog iskustva!![]()
Svi ste vi u Kanadi,otvori firmu(posto se tako sredjuju papir,otvoris firmu i delils svima ko hoce papire)![]()
Eeee, bas lepo.... znaci tu si tj. budan si! E, prvo, kad rekoh suncano-to ne znaci toplo..... i posto smo svi mi Sale, Grandic itd. ajde lepo Arlingtone, ako ti je bas dosadno i zelis da pricas tj. pises, ajde lepo pogledaj PM.. i ostavi ove ljude na miru!!!![]()
Druze moj...........da neces mozda da "urgiras" kod Harpera da me izbaci odavde..... jer, Boze moj, ti imas "neke velike veze u ambasadi"![]()
Izvinjavam se normalnim ljudima sto zauzimam prostor ovakvim nebulozama, ali.....jace je od mene... Izvinite
Arlingtone, lepo ti kazem........... pisi na PM, ne smaraj ljude ovde!!!![]()
Sta sve necu procitati ovde,odes u Kanadu otvoris firmu i sredjujes papire...
Sta je druze...........no comment?! Izgleda da te je ipak neko provalio i da nemas nikakve veze sa kontinentom preko bare..........uhhhhh, tesko je ziveti u stvarnosti.....tj. Srbiji iz koje NIKADA neces izaci, a i ne treba jer si "malo" puk`oNe brini, proci ce to!
![]()
Posto pretpostavljam da ovde ima pametnih moderatora koji ce ove gluposti, koliko sutra, skinuti sa ovih stranica, zelim da ti se zahvalim na saradnji i da jos jednom zamolim druga Arlingtona da mi preko "svojih velikih veza" u kanadskoj ambasadi "sredi" neki dobar posao za Saleta, Grandica i Mene.... ako moze da pecemo rostilj i pravimo zurke......... pa da lepo jednog dana Tebe druze zovemo na terapiju (sredicemo ti vizu), i da svi uzivamo, onako na Plazama Nijagareeeee, a ako nam se ne svidi kanadska obala, pa lepo cemo preci na onu "topliju"- americku!!!
![]()
A ko je to pricao o firmi, JA ili TI, pardon VI????
DA, ja JESAM u Kanadi, ali joj NECU srediti papire jer ne mogu(nemam firmu, tek sam dosla), ali ono sto znam - znam iz licnog iskustva!![]()
A ko je to pricao o firmi, JA ili TI, pardon VI????
Hahaha, u stvari najveća rupčaga na svetu je Buffalo i cela država New York. Od grada New York pa do Buffala možeš da vidiš samo đubre, zapuštene magacine, drvene raspadnute kuće, šipražje i šaš. Ljudi, voz putuje kao da ideš parnjačom. Za 400 km koliko ima od New York-a do granice sa Kanadom treba ti 14 sati. Hahaha, sramota. A kad pređeš granicu i uđeš u Kanadu, voćnjaci i vinogradi uređeni pod konac. Nalepši i najveći deo Nijagarinih vodopada je ustvari u Kanadi, tako da Ameri jadnici moraju da dođu u Kanadu kako bi se divili lepotama Nijagare. Čak je i spomenik čuvenom Nikoli Tesli u Kanadi. A šta uostalom znaju Ameri. A oni jadnici u Americi koji nemaju pasoš, a takvih je 90%, mogu samo krajičkom oka da posmatraju lepote sa improvizovanog silom prilika vidikovca, koji je u obliku poluzavršenog mosta i pruža se samo do granice sa Kanadom, jer dalje Ameri nisu ni smeli da grade. Hahahaha. To je prava istina iz prve ruke. Ko je tamo stvarno bio sve će ovo da prepozna i da potvrdi.
Komsinice, dodaj smrada lepo na listu ignorisanih clanova i neces biti prinudjena da citas one bolesne baljezgarije. Nema covek ni kučeta ni mačeta, samim tim ni pametnija posla od lupanja gluposti na forumu. Treba stvarno da ide da se poleči malo, a moderatori bi za promenu mogli bar malo da rade ono sta treba da rade.
Rodoljube, kad ces da pocnes opet sa likvidacijama ?
Komsinice, dodaj smrada lepo na listu ignorisanih clanova i neces biti prinudjena da citas one bolesne baljezgarije. Nema covek ni kučeta ni mačeta, samim tim ni pametnija posla od lupanja gluposti na forumu. Treba stvarno da ide da se poleči malo, a moderatori bi za promenu mogli bar malo da rade ono sta treba da rade.
Rodoljube, kad ces da pocnes opet sa likvidacijama ?