Pre 2 dana smo dobili mail da uplatimo takse i posaljemo pasose na viziranje :-)
Svaka cast, stigli ste na CILj !!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre 2 dana smo dobili mail da uplatimo takse i posaljemo pasose na viziranje :-)

Ja sam trenutno u jednom sličnom procesu, ako te zanima poslaću ti objašnjenje na pp, da ne smaram ovde po ko zna koji put.

jos uvek je zanimljiva i bice bolja ako mi koji smo preostali
damo sve od sebe kao sto su to radili stari vukovi:
klika,yugoslav,freeze,maya cy,AleksandarA,Gman,javorka,grandic,dassal,gmina,
kosava,native,preety,srna,korana,landlord,ministry ,daes daimar i mnogi drugi.
.......i naravno sale0509!
Nemoj izostavljati Arlingtona, i on je doprineo da tema bude zanimljiva.

Iskrene čestitke i puno sreće. Kakvi su vam planovi, gde nameravate da se smestite? izvini, ali nešto ne mogu da se setim, kada ste vi poslali aplikaciju i kako je tekla procedura? veliki pozdrav svim forumašima!!!

Pozdrav svim mojim dragim forumasima.Sve najbolje u Novoj 2011
Tu sam u Srbiji.Preselio sam se iz Beograda u Novi Sad i sada radim kao taksista.
Nije lose ni ovde.Novi Sad je mnogo lep grad.
oz
E bas mi je drago sto si se snasao i svaka cast,srecna i tebi nova godina i zelim ti sve najbolje pozdrav
Pozdrav svim mojim dragim forumasima.Sve najbolje u Novoj 2011
Tu sam u Srbiji.Preselio sam se iz Beograda u Novi Sad i sada radim kao taksista.
Nije lose ni ovde.Novi Sad je mnogo lep grad.
![]()

)Medusa, Canadaforever i ostali koji su aplicirali po novoj proceduri, jel' moguce da jos nista niste culi?! Bas se oteglooooooooo!

Mi smo nakon uplate ponovo dobili pismo iz Beca da je nas fajl sada otvoren i da ga proucavaju.Moramo da imamo strpljenja..Nije lako.
Pa da sledecu Novu godinu slavimo u Kanadi!!!
Srecan Bozic i Nova godina.![]()

Mi smo nakon uplate ponovo dobili pismo iz Beca da je nas fajl sada otvoren i da ga proucavaju.Moramo da imamo strpljenja..Nije lako.
Pa da sledecu Novu godinu slavimo u Kanadi!!!
Srecan Bozic i Nova godina.![]()
Posto smo greskom prvo uplatili za federal a tek posle preko kartice za Kvebek racuna nam se od dana kada su skinuli pare a to je 15.12.2010.Tebi su dosta brzo obradili fajl nama su tek od ovog datuma poceli obradu.Srecan Bozic i Nova godina svim forumasima!
Kada ste uplatili bese? Meni je 22.10. stiglo poslednje pismo da sam stavljen na listu cekanja za razgovor. Kad ce bre taj razgovor!?
Pozzzz!
Pitanje za MARKOW
Kada ste dobili provincijalnu nominaciju onda ste se prijavili za federal .Kako je to teklo i kako ste izvrsili uplatu za aplikaciju za federal!?