Kako do Kanadske iseljeničke vize?

Kakvo zatisje na forumu... :)

Evo mi poslali prijavu pre neki dan, najzad!

Hvala svima koji su delili svoja iskustva sa svima nama, nadam se da cemo svi uspeti.

Pisite nesto.

Srećno! :ok:

I mi smo poslali aplikaciju krajem prošle nedelje. ;) Koliko nas đaka-prvaka sada ima, koji idemo po programu nastave od 26.06.? Koliko mogu da se setim, tu su canadainmydreams, misic misa, ti i ja. :D Ako sam nekog izostavio, neka se doda sam na spisak. :)

Puno sreće želim svima, kako nama prvacima, tako i kolegama iz starijih razreda, kolegama iz druge škole (gde se uči francuski kao strani jezik), a i onima koji su školu završili skoro ili davno. :D :ok:

I mi smo poslali aplikaciju krajem prošle nedelje. ;) Koliko nas đaka-prvaka sada ima, koji idemo po programu nastave od 26.06.? Koliko mogu da se setim, tu su canadainmydreams, misic misa, ti i ja. :D Ako sam nekog izostavio, neka se doda sam na spisak. :)

Puno sreće želim svima, kako nama prvacima, tako i kolegama iz starijih razreda, kolegama iz druge škole (gde se uči francuski kao strani jezik), a i onima koji su školu završili skoro ili davno. :D :ok:

Sa srecom sto se tice aplikacije... Mi i dalje cekamo AOR... Ne znam da li ste znali sada se to zove PER (positive eligibility review)... Po Koenovom forumu, sada je avgust na "tapetu"... Cujemo se kad bude bilo nekih vesti. Pozdrav za sve! :)

Poslednja izmena:

Hehe, mi smo prvaci, ali iz druge skole (Quebecke), ali ipak smo u istom sosu :), a u isto vreme smo i poslali. Samo strpljivo, jedan po jedan razred, bez ponavljanja, molim! :)

Hehe, mi smo prvaci, ali iz druge skole (Quebecke), ali ipak smo u istom sosu :), a u isto vreme smo i poslali. Samo strpljivo, jedan po jedan razred, bez ponavljanja, molim! :)

Poz drugari!

Evo i ja da se javim iz francuske škole :D

Ja sam poslao aplikaciju 17.06. i čekam deda mraza da mi donese pisamce iz Beča kada mi je razgovor. Oteglo se ovo nešto majku mu... :)

Mogao bi bas da pozuri dedica :D

Evo neka pitanjca za intervju da cituckas dok ne stignu vesti. http://planetalingua2008.blogspot.com/2008/09/questionnaire-de-prparation-lentretien.html

Ajde Manoylo, ti si na redu za odgovoaranje u nasem razredu, drzimo ti palceve:ceka::ceka:

Hahahaha! Da... Znaš, uvek sam dobijao dvojke na usmenom a na faksu šestice... Ne ide meni to... Ali, i ćorava koka zrno ubode, jel da? E, pa vreme je i da ga ja ubodem! :)

Hvala za link! (izbor boja na sajtu im nije baš najsrećniji) :lol:

Zanima me posle koliko vremena mogu da dobijem novu informaciju na sajtu kanadske ambasade nakon informacije da je aplikacija uzeta u razmatranje, odnosno da nista od dokumenata ne fali. Zanima me koliko takvih informacija mozes da procitas dok ne dobijes konacan odgovor. Da li nakon tog prvog statusa koji govori da je aplikacija prihvacena ima jos nekih obavestenja do konacnog prihvatanja ili odbijanja, ili...? Hvala unapred puno na odgovorima

Zanima me posle koliko vremena mogu da dobijem novu informaciju na sajtu kanadske ambasade nakon informacije da je aplikacija uzeta u razmatranje, odnosno da nista od dokumenata ne fali. Zanima me koliko takvih informacija mozes da procitas dok ne dobijes konacan odgovor. Da li nakon tog prvog statusa koji govori da je aplikacija prihvacena ima jos nekih obavestenja do konacnog prihvatanja ili odbijanja, ili...? Hvala unapred puno na odgovorima
Najbolje da ti stigne samo jedan mail, onaj da pošalješ lekarsko i policijsko :ceka: a što se vremena tiče, to je sada malo drugačije (od 26/06). Možeš ovde da pratiš kako drugi prolaze.

Poslednja izmena:
Najbolje da ti stigne samo jedan mail, onaj da pošalješ lekarsko i policijsko :ceka: a što se vremena tiče, to je sada malo drugačije (od 26/06). Možeš ovde da pratiš kako drugi prolaze.

Just now i call to CIC

They are working for OCT - 04 Application

Sad ugledah ovo na tom forumu, ako rade oktobar ne razumem sto se jos nisu javili nasima od jula i avgusta?!:dontunderstand:

Razloga može biti milion, ali jedan je samo pravi. Pretpostavljam da ih je više tamo, pa neko je brži, neko ne... naravno, ako je sve ok sa poslatim dokumentima. Znam samo da ovi iz Sidneja brzo jave da su docs stigli, a ovi iz Beča, kao i svi EU, imaju kanda vremena, pa polako i natanane... Ne znam, još nismo poslali aplikaciju, ali pratim šta se drugima dešava i primetio sam da uglavnom nastane zastoj kod problematičnih slučajeva. ali, najbolje je uraditi isto što i ti: zvati i cimati ih dok ne završe svoj posao.

Back