misic misa
Zainteresovan član
- Poruka
- 271
Hej, Medusa, pa kad ste vi poslali aplikaciju i gde?!NIMI JE jasno, sto bi rek'o moj prof. matematike u srednjoj!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hej, Medusa, pa kad ste vi poslali aplikaciju i gde?!NIMI JE jasno, sto bi rek'o moj prof. matematike u srednjoj!![]()
Pozdrav svima koji vole Kanadu i nadaju se da ce jednog dana ziveti tamo! Imam jedno pitanje za one upucene u temu: da li je moguce aplicirati kao skilled worker ako zanimanje nije trenutno na listi trazenih zanimanja? Inace, ja sam hemicar, i do juna prosle godine hemicari su bili trazeni, a sada kad sam skupila poene na iskustvu u struci-hemicari nisu vise pozeljni?!
Da li je neko od vas imao uspeha u trazenju posla online?
Ljudi ovde ima na stotine postova. Ko ce to sve procitati? Treba mi 100 godina
Zato da jednostavno pitam:
Jel ima neka fora za mene da zapalim za Kanadu sa porodicom odavde iz Dubaija? Ili je procedura ista za odakle god da se pali?![]()
znaci morao bih da cekam dve tri godine da bih dobio vizu?
Gde mogu videti listu tih zanimanja?
Ja sam bila kao turista sedam meseci i nisam uspela, a jos mi je zanimanje bas trazeno i da zivim u Kanadi mogla bih svaki dan menjati poslodavce(nurse).Iz svog i iz iskustva drugih ljudi znam da je jako tesko naci job offer, ali nije nemoguce. I moj suprug bi mogao proci kao elektricar ili tako nesto.Hvala za link.
Za Registered Nurse pise Cap Reached. Mozda bi ja mogao da pokusam kao elektricar
A niko ne pominje nista u vezi fore da se dodje kao turista prvo pa da se nadje posao i ostane. Jel to ne dolazi u obzir ili je totalno nemoguce? Ili nije preporucljivo?
Zasto je tesko naci posao kao med. sestra? Zasto bi i isli tamo uopste ako ne mozemo nacio posao? Ili je situacija drugacija u slucaju da vec imas working permit ili residency umesto samo tourist vizu? I gde si sada ti?
Pitanja, pitanja, samo pitanja...
Hvala ti za odgovore uvek!
Inace nisam radio kao elektricar vec 4 godine. A i ranije dok jesam to je sve bilo na crno.
Jeste registered nurse ali nije ona iz Srbije, ona je filipinkaIma licencu ali ne u Kanadi. Ima ovde u Dubaiju, ima na Filipinima i u Saudijskoj Arabiji cini mi se. No ne vidim da bi bio problem da polozi taj ispit za licencu i u Kanadi.
Video sam da za registered nurse pise Cap Reached. Zato sam i razmisljao i odlasku turisticki pa traziti posao. Ali ako nece firma da ti sredi papire onda sta vredi. Mozda bi advokat mogao ako je dovoljno dobar. Ali to bi sve verovatno dosta i kostalo.
Hmm. Videcemo.
Ljudi, upravo dobismo PER iz CIO-a!![]()
Ne da su sa filipina navalili nego su preplavili brate. Znas sta ih ima ovde u Dubaiju? Ju. Ja sam dugo vremena mislio da ih ovde ima vise nego na filipinima ali posle sam saznao da je izvor nepresusanHa, ha, a ja zamalo u prethodnom postu da napisem da je za registered nurse cap reached jer su svi sa filipina navalili!
Salim se, videla sam da ih je mnogo sa Filipina i cula sam da su to dobri radnici, jako vredni i da im je lako da dobijiu licencu jer su slicne skole...ili sta vec.
U svakom slucaju, srecno!