Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
pa cesh onda stajati u tegli celu vechnost.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može ono ojačano ili blindirano.ne bi staklo moglo da drzhi onoliku zemlju...![]()
pa cesh onda stajati u tegli celu vechnost....![]()
brate, tebi svejedno, ti si...mrtva![]()
REPRODUKCIJA![]()
Verovatno cu umreti tako sto cu spasiti neciji zivot...
nismo mi krivi zbog surove igre prirode
u pravu si,necu da me kremiraju........nego evo bas sad razmisljam,sta je bre svrha ovog j.benog zivota......ja mislim da covek zivi da bi umro........a sta ti mislis, za koji qurac mi zivimo????
Onda kupi sanduk od lima ili nekog metala koji se hermeticki zatvori i neka ti naprave od betona grobnicu i neka je zapecate odozgo i nece te crvi pojesti vec ces biti kao mumija!! A smisao zivota,svako ima drugacije poglede!!
ne bi staklo moglo da drzhi onoliku zemlju...![]()
eeeee sjajna ideja........tvoj sam duznik.....
odo da gledam seranove.......
Onda kupi sanduk od lima ili nekog metala koji se hermeticki zatvori i neka ti naprave od betona grobnicu i neka je zapecate odozgo i nece te crvi pojesti vec ces biti kao mumija!! A smisao zivota,svako ima drugacije poglede!!
brate, kako god okrenesh, neko ce te jesti....
Ma mi u sebi imamo bakterije koje ce posle smrti da nas pojedu jedino da se iz lesha izvadi sva krv i da se zamrzne
NRP: SAHRANA NA SEVERNOM POLU![]()
Kako ce da prezive ako nema kiseonika??
Jeste da je tema malo morbidna ali ako postoji Samoubistvo onda sta fali i ovoj?
Ne bih voleo da umrem u nekoj teskoj starosti oko 55 bi mi odgovarali,da se nemucim i da nemucim druge.