Kako biste voleli da umrete?

Ma neznam u svakom slichaju nijedan lesh ne traje vecno
Ja mislim da može da traje ako ga pošaljemo u svemir, tamo nema kiseonika ni vlage, nema živih organizama, tako da se neće nikad ni raspasti. A, šta mislite o tome?
naughty.gif

joj ljudi, naucite gramatiku...
mene bi bilo sramota da kucam da sma tako nepismena...

Posto se niko ne javlja za rec....Ahm ( kasljucam )!!

LJUBI TE MAJKA TAKO PAMETNU,MORA DA IMAS SVE PETICE!! JOS NISAM CUO ZA REC SMA A VI??
STA SE BRE GUBIS NIJE TI OVO PDF UMETNOST I KULTURA,DOSTA MI JE VAS PISMENIH,AKO NEMATE STA PAMETNO DA KAZETE MARS SA MOJE TEME U TRI LEPE!!! TEMA JE JASNA KAKO HOCES DA UMRES?? A NE ZOVE SE KOLIKO SI PISMEN??ZATO ODGOVORI LEPO NA TEMU ILI PALI!!

LJUBI TE MAJKA TAKO PAMETNU,MORA DA IMAS SVE PETICE!! JOS NISAM CUO ZA REC SMA A VI??
STA SE BRE GUBIS NIJE TI OVO PDF UMETNOST I KULTURA,DOSTA MI JE VAS PISMENIH,AKO NEMATE STA PAMETNO DA KAZETE MARS SA MOJE TEME U TRI LEPE!!! TEMA JE JASNA KAKO HOCES DA UMRES?? A NE ZOVE SE KOLIKO SI PISMEN??ZATO ODGOVORI LEPO NA TEMU ILI PALI!!

potpisujem!

kada se vec komentarise o pismenosti, treba se uzeti u obzir, da su vecine gramatickih gresaka uzrokovane brzinom kucanja... a i, kao sto kaze overkill, ovo nije tema o pismenosti. cak i ako se nesto napise pogresno, bitno je da svi razumemo, a meni se cini da se ovde vrlo dobro svi sporazumevamo.

Back