Kako biste voleli da umrete?

Najmanje sto bih volela je da se to desi posle duge, mucne bolesti.... Najbolje ovako odjednom, mozda u snu, ali u dubokoj starosti, da moji ne bi mnogo patili....
E da....

Kad si ovo rekla podsetila si me na jedan vic!! Pitaju ti babu i dedu koji su bili 60 godina u braku sto su se razveli??A baba ce mi bi smo se odavno razveli nego smo cekali da nam deca umru da se nebi sekirali!!:lol:

@tema
Prvo, tema mi se jako svidja i mnogo puta sam razmisljala o tome... Hmmm, ne znam, slazem se da je oko 60 ok. Bilo bi dobro da je to neki šok, ili nešto brzo. Ono, prirodna smrt je previše babski. Volela bih da mi se pre smrti ceo zivot prikaze pred ocima. To mi deluje jako zanimljivo... :D
Ma, bitno mi je samo da budem dobro zapamcena =), da nije neka agonija, da me ne kremiraju, i da mi ne raskomadaju telo (iliti - da mi ne uzmu organe) - jeste da je to humano i sve, ali ipak kad se zamislim, ko zna sta ima posle ovog zivota... ;p Pa i nije bas " samo "...

sa jedno 80 godina prirodnom smrcu,da me nish ne boli i tako.......i pokusacu da nikad ne budem nikom na teretu.........ja cu i sa 50 godina ici u park da trcim da bi sa 80 bila pokretna,ali ozbiljno,necu dozwoliti sama sebi da budem nepokretne,jadna,gladna....

Back