Kako biste voleli da umrete?

Ako je tako onda sto si stavila malo slovo na pocetak recenice??

zato shto mi je svaki post takav otkad sam ovde...i to nema veze sa gramatikom,bitno je da pishem ispravno...a da li tjy da pishem sve malim ili velikim slovima je po mom mishljenjy nebitno skroz :S mada to stvarno ovde nije tema tako da ae dosta sa ovim,ne vidim razlog zashto bi komentarisao/la ovo shto sam ja napisala nekom drygom a ne tebi...

voljela bih da se bacim sa nekog visokog napustenog mjesta u more,
obozavam visine
i more
:heart:
a onda bi trebala bit kremirana i prosuta jednog finog dana kada duva jugo,
na suncanoj strani nekog napustenog otoka
:heart:
i niko ne bi smio da place jer cu da ga progonim u suprotom! :twisted:

zato shto mi je svaki post takav otkad sam ovde...i to nema veze sa gramatikom,bitno je da pishem ispravno...a da li tjy da pishem sve malim ili velikim slovima je po mom mishljenjy nebitno skroz :S mada to stvarno ovde nije tema tako da ae dosta sa ovim,ne vidim razlog zashto bi komentarisao/la ovo shto sam ja napisala nekom drygom a ne tebi...

Isto tako meni je nebitno da li sam ne sastavio ili odvojio,bitno je da se razume! Da samo vidis staga je ljudi istu takvu gresku ponovilo.... Ajde vise da ne spamujemo temu,a ako vetj hoces da se dicis pamecu,kulturom i pravopisom imas pdf predvidjen za to!

Prirodnom smrcu,negde posle 70-te.

Uzasno mi je kad ,prolazeci grobljem,vidim grobove ljudi koji su umrli sa 50 ,ili cak manje godina...:|

I kad cujem da je neki bas mlad covek umro,a da bukvalno ni ziveo jos nije.

Zato bih da se to desi kad budem prozivela svoj zivot onako kako treba,dakle u starosti.

Isto tako meni je nebitno da li sam ne sastavio ili odvojio,bitno je da se razume! Da samo vidis staga je ljudi istu takvu gresku ponovilo.... Ajde vise da ne spamujemo temu,a ako vetj hoces da se dicis pamecu,kulturom i pravopisom imas pdf predvidjen za to!

omg...skroz sam to htela da postignem da se dichim pametjy i qltyrom pravopisom itd :S
bambi za tebe...
zashto jednostavno neko ne kaze ok y redy zaebao sam se i to je to...rekla sam ti za ybydytje jer po mom mishljenjy veliki je blam ako ne znash pravilno da pishesh,pogotvo ty jbny rechtzy ne odvojeno od glagola...mnoge tzyre nepismenost odbija ;p
pa ja ti sad dodjem i baba saveta ;p

btw sad da se ogradim i opet odg na temy da nikada ne bih volela vechan zivot poshto vidim da ovde neki pominjy i ty optzijy da ne ymry...to sux ;p

ne,ne ja sam presrecna svojim zivotom!!:D
al mi se gadi ka vidim onako staru kozu, pa vjestacke vilice, pa kad pocnu da zaboravljaju...jedino cega se ja plasim jeste starost..jaooo....zato cu i da je sprjecim, a do tada cu da prozivim sto vise mogu:D
Питам се да ли ћеш исто мислити за 10, за 20 и за 50 година ;) 55 година је НИШТА и пролетеће док кажеш пиксла а како време буде пролазило све ће ти бити јасније колико брзо време иде ;) ;)
Dovla ako budemo sedeli samo za kompom necemo ni doziveti 46 a kamoli 126!! :lol:
То сам вам ја управо и написао... занимајте се нечим у животу поред школе, тренинга и интернета ;)

Back