***MaR!nA***
Poznat
- Poruka
- 8.652
Da ne umrem bi najwise volela...ali i to je deo ziwota
...pa u miru.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas je to puno vazno,mislim *** eee!! Kako to nismo primetili? Sramota!! Ccccccc!!
pa ljydima kojima nije stalo do pismenosti i do ochyvanja svog jezika naravno da nije vazno i nije sramota ako se ne zna...![]()
Ako je tako onda sto si stavila malo slovo na pocetak recenice??
Ako je tako onda sto si stavila malo slovo na pocetak recenice??
Da tema je jasna kako bi voleli da umrete jednog dana?
zato shto mi je svaki post takav otkad sam ovde...i to nema veze sa gramatikom,bitno je da pishem ispravno...a da li tjy da pishem sve malim ili velikim slovima je po mom mishljenjy nebitno skroz :S mada to stvarno ovde nije tema tako da ae dosta sa ovim,ne vidim razlog zashto bi komentarisao/la ovo shto sam ja napisala nekom drygom a ne tebi...
Isto tako meni je nebitno da li sam ne sastavio ili odvojio,bitno je da se razume! Da samo vidis staga je ljudi istu takvu gresku ponovilo.... Ajde vise da ne spamujemo temu,a ako vetj hoces da se dicis pamecu,kulturom i pravopisom imas pdf predvidjen za to!
Питам се да ли ћеш исто мислити за 10, за 20 и за 50 годинаne,ne ja sam presrecna svojim zivotom!!
al mi se gadi ka vidim onako staru kozu, pa vjestacke vilice, pa kad pocnu da zaboravljaju...jedino cega se ja plasim jeste starost..jaooo....zato cu i da je sprjecim, a do tada cu da prozivim sto vise mogu![]()
То сам вам ја управо и написао... занимајте се нечим у животу поред школе, тренинга и интернетаDovla ako budemo sedeli samo za kompom necemo ni doziveti 46 a kamoli 126!!![]()