Kako biste voleli da umrete?

omg...skroz sam to htela da postignem da se dichim pametjy i qltyrom pravopisom itd :S
bambi za tebe...
zashto jednostavno neko ne kaze ok y redy zaebao sam se i to je to...rekla sam ti za ybydytje jer po mom mishljenjy veliki je blam ako ne znash pravilno da pishesh,pogotvo ty jbny rechtzy ne odvojeno od glagola...mnoge tzyre nepismenost odbija ;p
pa ja ti sad dodjem i baba saveta ;p

btw sad da se ogradim i opet odg na temy da nikada ne bih volela vechan zivot poshto vidim da ovde neki pominjy i ty optzijy da ne ymry...to sux ;p

Pa. ako si vec toliko zapela za tu gramatiku, valjda bi bilo lepo da normalno i pises, jer stvarno ne shvatam ovo vase sh, ch, tz, y umesto u i tako te gluposti. Ne vidim razlog za mesanje cirilice i latinice. Ako pises cirilicom, pisi cirilicom, a ako je latinicom, nek' bude latinica.
P.S. Lepo je da bar neko ZNA gramatiku, ali me mnogo nervira ovakav nacin pisanja pa sam morala da prokomentarisem

sve samo ne PRIRODNOM SMRCU...to je katastrofa..........a ustvari ko kaze da bih ja uopste voljela da umrem........shalim se bre........ne znam koji kalibar al uglavnom od metka -u ratu za otadzbinu SRBIJU može možda na Kosovu...al ne znam kako da se tamo ubacim jer sam zensko i jos iz cg (propala se kakva je)
nadrealna želja al....želja je želja

mouse_rope.jpg

Za kompjuterom.:lol:

ja bih volela da umrem negde u 80-oj.....i volela bih onako na brzinu da riknem,kako se ne bi mucila........ali imam jednu zelju.......zelim da sanduk u kome cu biti sahranjena tamo za jedno 70 godina bude napravljen od stakla,kako crvi ne bi mogli da me pojedu......

Back