- Poruka
- 238
Da tema je jasna kako bi voleli da umrete jednog dana?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Са 55 да умирете? :shock:
Ја планирам да живим 126 година (без зезања) и да до последњег дана будем свестан и покретан и онда свиснем преко ноћи и то је то...
Све све али 55 еееејјјјј алоооо омладино сунце вам пољубим занимајте се нечим у животу пошто видим да вас је живот већ сморио![]()
ne,ne ja sam presrecna svojim zivotom!!
al mi se gadi ka vidim onako staru kozu, pa vjestacke vilice, pa kad pocnu da zaboravljaju...jedino cega se ja plasim jeste starost..jaooo....zato cu i da je sprjecim, a do tada cu da prozivim sto vise mogu![]()
ne,ne ja sam presrecna svojim zivotom!!
al mi se gadi ka vidim onako staru kozu, pa vjestacke vilice, pa kad pocnu da zaboravljaju...jedino cega se ja plasim jeste starost..jaooo....zato cu i da je sprjecim, a do tada cu da prozivim sto vise mogu![]()
Kao da je bitno kako ćeš umreti
Ionako si mrtav![]()
Kao da je bitno kako ćeš umreti
Ionako si mrtav![]()
Zamišljam
Jeste da je tema malo morbidna ali ako postoji Samoubistvo onda sta fali i ovoj?
Ne bih voleo da umrem u nekoj teskoj starosti oko 55 bi mi odgovarali,da se nemucim i da nemucim druge.
josh kad bi do 55-e naychio da se rechtza NE pishe odvojeno od glagola,bilo bi ql...