Kako biste voleli da umrete?

Ponekad razmisljam ... sta ako ne uspem u zivotu da postanem ono sto zelim cemu onda taj zivot! Rekao sam sebi ako ne ispunim svoje zelje do 25.god.pocinicu samoubistvo neznam kako ali nacicu nacin!
Voleo bih kad umrem da vidim svoje telo iz nekog ugla (kao duh) i da gledam moje bliznje kako placu zamnom :DDDD A jesam mastovit xDxDxD

Nisi mastovit nego si pajser...a ako si ozbiljan onda si pajser na kubni...

Ponekad razmisljam ... sta ako ne uspem u zivotu da postanem ono sto zelim cemu onda taj zivot! Rekao sam sebi ako ne ispunim svoje zelje do 25.god.pocinicu samoubistvo neznam kako ali nacicu nacin!
Voleo bih kad umrem da vidim svoje telo iz nekog ugla (kao duh) i da gledam moje bliznje kako placu zamnom :DDDD A jesam mastovit xDxDxD

Ti misliš da život traje do 25. i da li ti zaista misliš da bilo šta možeš da uradiš do tad? Osim da završiš faks.
I zašto bi voleo da gledaš ljude koje voliš kako pate?
Elem, što se teme tiče - prirodnom smrću. U suštini, čim počnem da se gubim kao što se često dešava starim ljudima - tad. Da ne mučim ni sebe, a ni druge. ;)

Има једна фора.
Желим да возим бицикло и да ми пукне гума и ударим главом од ивичњак и умрем.
И овако би изгледао говор на сахрани:"Родио се и умро због пукнуте гуме".
хДД

pa to je sasvim normalno...
sto? ti bi volela da te udari auto, jel?

To je malo... Evo, da ti opisem kako je izgledalo kad je moja prababa umirala prirodnom smrcu dve nedelje.
Prvo nije mogla da se krece. Nije mogla ni do tad da ide okolo sama, ali snalazila se. Onda jednostavno vise nije mogla da koristi noge. E, a ti zamisli sta se desava kad covek vise nije u stanju da dodje do vc-a. Ne treba ni da pominjem da vise nije mogla da se tusira i tako to. Elem, nabavili su joj neku vrstu pelena. :) Lepo, a?
Onda je skoro skroz ogluvela. Ali to i nije bio neki preteran problem, mislim sta ce joj sluh, bitno da je ona ziva, je l da.
Onda je potpuno oslepela.
Iiiiiiiii, onda dolazi najubitacniji deo. Pocela je da umislja da vidi svog pokojnog muza, pricala mu, onda je ukapirala da ce umreti, pa se bojala, plakala, galamila...

Kako mi je bilo drago sto nisam bila tamo ni u jednom momentu, nemas pojma. Ali moja mama jeste, i morala sam da slusam o svemu (iako je to u svakom slucaju bolje od prisustvovanja, je l da). S tim sto su ovo samo onako glavne stvari, dakle ni polovina svega sto mi je receno, sto verovatno nije ni polovina onoga sto se desilo.

Prirodna smrt je najgora moguca varijanta, dakle da, daleko vise bih volela da me udari auto ili da mi klavir padne na glavu.

Back