Kako biste voleli da umrete?

hocu da kazhem, ne razumem shta se podrazumeva pod prirodnom smrcu :)
wikipedia:

A death by natural causes, as recorded by coroners and on death certificates and associated documents, is one that is primarily attributed to natural agents: usually an illness or an internal malfunction of the body. For example, a person dying from complications from influenza (an infection) or a heart attack (an internal body malfunction) would be listed as having died of natural causes.

ja ne znam kakva je ta smrt. Chak ne mogu ni da nadjem to na internetu.
Mislim da je to vishe filmski.

Evo sta sam ja nasao....

Prema uzroku i porijeklu dijeli se na
Prirodna smrt
Nasilna smrt

Prirodna smrt nastupa nakon otkazivanja vitalnih organa najčešće usljed bolesti koja može biti akutna ili hronična ili prouzrokovana istrošenošću vitalnih organa usljed starosti. Prirodna smrt može biti nagla ili naprasna te kao takva postaje predmet forenzičke istrage.

Nasilna smrt produkt je djelovanja različitih vanjskih faktora. Po porijeklu nasilna smrt može biti
zadesna
ubilačka
samoubilačka

Znaci i rak je prirodna smrt po ovome...

Vol'o bih da umrem u krevetu dok trpam najzajebaniju kucku,sa nekih 40-50 godina,dok cela soba mirise na kilo vutre koje smo popusili i ispunjena isparenjima od litara alkohola
****** starenje,smara previse
gadni su penzioneri,u svakom smislu,i zato ne zelim da postanem jedan od njih

Ako ste mlađi, najbolje je kao Telma i Luiz. Porokate pola gradjana, sve one koji su vas godinama zajebavali ili nervirali... poganja vas policija, polupate pola grada i onda na neku liticu... ako toga kod nas ima, ili u benzinsku pumpu se zakucati... to je ekstra.

Ovo samo u slučaju ratnog stanja, jer sam se 3x selio dosad zbog toga:
Ja bih za sebe izabrao metak. Ali bih pre toga odradio par poslića
atentata

p.s. slobodno mi nabacite nick: CRAZY

Naravno da je prirodna smrt. To je bolest. Ja kažem da bih voleo da umrem od posledica stajanja srca i otkazivanja mozga - zbog starosti.
A zasto mislis da ce ti otkazati prvo mozak, a ne sve ostalo kao mojoj babi? :mrgreen:

U svakom slucaju, promasio si poentu moje horor price. Nije sto je njoj bilo lose, vec sto je svima oko nje bilo lose.
Jednostavno, ne zelim da budem veci teret nego sto vec jesam, i svakako ne zelim da se ljudi koji volim nadaju da cu da umrem vec jednom. :lol: Brze je bolje. Klavir ftw.

Pa bolest nastala usled starenja... :P

Ti to, Krepto, pokusavas da dokazes da ne postoji prirodna smrt, a?
:::::
Old age is not a scientifically recognized cause of death; there is always a more direct cause although it may be unknown in certain cases and could be one of a number of aging-associated diseases.

Back