Ljudi cesto kazi da Bog nije hteo da nastani ovaj kontinent sa ljudima zbog vremenskih prilika, po meni Bog nije hteo da ga nastani jer bi ljudi tada otkrili da nije samo raj na nebu vec da ima i na zemlji. Rodjen sam u NS-u i ovde sam dosao prvi put kao turista (a tako i narednih 6 puta) i svaki put bilo mi je uzasno zao sto idem kuci i uvek sam se nadao da ce utrcati stjuardesa u avion i reci da je let odlozen ili da sam dobio zeleni karton samo da bih mogao jos malo da ostanem. . . Kad sam dosao ovde da nastavim postidplomske osecao sam se kao da sam se opet rodio, kao da sma dobio priliku da zivim ono sto je zivot, a ne prica. Da radim i zaradim i da mogu da zivim od svog rada. Da ne moram da idem da se sramotim i pitam mamu da mi da koji dinar jer jos uvek nemam posao i sl. I za ovu drzavu oseim reci hvale i najvece moguce zahvalnosti za ono sto je uradila prema meni i ako sam samo jedan od mnogih stranaca, vise nista ne mogu reci. Oni koji mogu da dodju treba da dodju, jer ovde vlada jedan drugi svet. Svet u kome svako ima sansu za pristojan i lep zivot. Svet u kome se zivi, a ne prezivljava. I muka mi je kad vidim ljude kako blate i kude ovu zemlju koja im je dala sve sto imaju, a na pitanje zasto onda ne odu iz nje samo cute jer znaju da je Amerika jedna na svetu i da nigde drugde u svetu ne bi imali ono sto ovde imaju.
I sve sto mogu reci je GOD BLESS AMERICA!!!
pa sa obzirom na toliki broj kojekakvih sekti i pripadnika istih u SAD-u,videcemo koliko ce Bog blagosloviti Ameriku...
uostalom,ako je tebi ok da radis,radis,radis,radis i radis(tako 12,13,15 sati dnevno)(a ako iz nekog razloga ne budes mogao da radis,zamenice te neki od beskonacne armije kineza ili crnaca) i da zivis od svog rada onda ok......ti si srecan covek......
(inace,naravno da je glupo da npr u 30oj godini trazis mami neki dinar....)
Poslednja izmena:

) , mozhda malo shetnja do plazhe ili neka kafica... videcemo... 
.....

, koji je dobio 15 godina przuna zbog ovog ili onog..zbilja takvih nisam sretala, a zivim ovdi poprilicno dugo