Bolje da neznamo kakav je zivot na Balkanu (nazalost znam, bio sam tamo letos).
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JaBiljka:Volela bi da mi se javi neko iz Indiane ( Hobart, Merrillville, Crow Point i šira okolina ) ko bi mi dao neke korisne savete. Naime, već od proleća nameravam da idem u ovaj region na šest meseci turistički gde bi iskoristila da bolje savladam jezik. Ja sam već dva puta bila po tri nedelje, a ovaj put bi tražila neplaćeno od banke u kojoj radim. Interesuje me da li neko zna da li postoji neka škola, kurs gde bi ja kao turista mogla da učim jezik i čak neka sugestija čime bi još mogla da se bavim. Za to vreme bi mogla da ocenim da li ću tu da nastavim život, ali moram priznati da me ništa nije impresioniralo u toj Americi osim sam grad Chicago sva ostala navedena mesta u Indiani su obična sela za nas koji dolazimo iz Beograda. Naravno da je važno da imaš nekog ko će ti pomoći za početak a kasnije ko se kao snađe, Amerika je velika i mislim da svako može da nađe odgovarajući grad za sebe.
JaBiljka:Mene samo zanima ovaj gospodin "klika" koji svima popuje i kritikuje, a nikako da udeli neki pametan savet (kao čovek poznavalac života u Americi) čime se bavi i šta radi u životu kad ima toliko vremena da zaviri u svaku temu i naširoko se raspiše. Očigledno je uspeo, i ljubomorno čuva tajnu svog upeha a ljudima staje na muku kritikujući svaki pokušaj ili ideju da neko, nešto promeni u svom životu. Zato ubuduće očekujem "neku pametniju", jer nije svim ljudima ovo samo vid zabave već neko iskreno traži pomoć ili savet.
JaBiljka:Volela bi da mi se javi neko iz Indiane ( Hobart, Merrillville, Crow Point i šira okolina ) ko bi mi dao neke korisne savete. Naime, već od proleća nameravam da idem u ovaj region na šest meseci turistički gde bi iskoristila da bolje savladam jezik. Ja sam već dva puta bila po tri nedelje, a ovaj put bi tražila neplaćeno od banke u kojoj radim. Interesuje me da li neko zna da li postoji neka škola, kurs gde bi ja kao turista mogla da učim jezik i čak neka sugestija čime bi još mogla da se bavim. Za to vreme bi mogla da ocenim da li ću tu da nastavim život, ali moram priznati da me ništa nije impresioniralo u toj Americi osim sam grad Chicago sva ostala navedena mesta u Indiani su obična sela za nas koji dolazimo iz Beograda. Naravno da je važno da imaš nekog ko će ti pomoći za početak a kasnije ko se kao snađe, Amerika je velika i mislim da svako može da nađe odgovarajući grad za sebe.
Cao Biljka!JaBiljka:Mene samo zanima ovaj gospodin "klika" koji svima popuje i kritikuje, a nikako da udeli neki pametan savet (kao čovek poznavalac života u Americi) čime se bavi i šta radi u životu kad ima toliko vremena da zaviri u svaku temu i naširoko se raspiše. Očigledno je uspeo, i ljubomorno čuva tajnu svog upeha a ljudima staje na muku kritikujući svaki pokušaj ili ideju da neko, nešto promeni u svom životu. Zato ubuduće očekujem "neku pametniju", jer nije svim ljudima ovo samo vid zabave već neko iskreno traži pomoć ili savet.
maestra:Bila sam tamo, videla, obisla, vratila se....Savet: Bezite od nasih ljudi!!!
klika:Livija, ne pokusavam nista da dokazem ljudima, jednostavno se trudim da im kazem surovu realnost, e sada da li se to nekome svidja ili ne.....to je druga prica. Da lazem i govorim nesto sto bi ljudi hteli da cuju, nema nikakvog smisla......no, nije ni bitno uostalom, tu smo da izmenjamo misljenja i iskustva, nadam se da ce nekome ovi postovi pomoci.
Da, ja sam u Torontu, dobro je ovde, ne mogu se pozaliti.......
Sta ima u NY?
Don_Vito:Nikakav definitivni iz iskustva love Serbia
klika:Zavisi kako se snadjes i sta zelis u zivotu ........
special_girl:Zivot u USA je sranje; nema ni dobih frajera a ni dobrog zezanja.