Miljanaaa
Obećava
- Poruka
- 78
ja idem u maju.oces sa mnom?:-)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rnixon:Upravo tako. Ja bih se sutra vratila (u SAD).
TAB:Ama pricajte vi sta hocete ali najaci je provod u srbiji
TAB:Ama pricajte vi sta hocete ali najaci je provod u srbiji
Garwor:ma ljudi nije bitno gde si, nego s kim si![/QUOT
Definitivno!
Garwor:ma ljudi nije bitno gde si, nego s kim si!
pa nije poJenta u Andzelini ni monici, vetj drushtvo koje je samo tvoje... ni ja ne bih mogla sa edijem marfijem da uzivam, pa ni da sam najbogatija zena na svetu... al sa svojim drushtvom mogu i sa 120 dinara [dakle 2 dolarchitja] da se provedem vrhunski...klika:Moze da bidne a i ne mora da znaci .........sta cu ja brate sa platom od 200 eura u Srbiji i sa prilicno ogranicenim mogucnostima, da mi je pored ne znam ko, slaba vajda i od Angeline Dzoli, Monike Beluci i ne znam koga.........
pa to i jeste najvetji problem u srbiji... niko o rachunima ni ne razmishlja dok ga ne drmnu u mozak...:Citat:
Original postavio TAB
Ama pricajte vi sta hocete ali najaci je provod u srbiji
----------------------------
Kad bi se jos samo od provoda moglo ziveti i platiti racune ...
klika:Moze da bidne a i ne mora da znaci .........sta cu ja brate sa platom od 200 eura u Srbiji i sa prilicno ogranicenim mogucnostima, da mi je pored ne znam ko, slaba vajda i od Angeline Dzoli, Monike Beluci i ne znam koga.........
bigsister:pa nije poJenta u Andzelini ni monici, vetj drushtvo koje je samo tvoje... ni ja ne bih mogla sa edijem marfijem da uzivam, pa ni da sam najbogatija zena na svetu... al sa svojim drushtvom mogu i sa 120 dinara [dakle 2 dolarchitja] da se provedem vrhunski...
Suvise si bukvalno shvatila one moje reci..........a sto se tice provoda za 120 dinara....hmmm........pa dobro ako ti tako kazes........samo trebalo mi mi jedno 10-tak gusto kucanih A4 stranica da ti navedem sve razlike provoda u Srbiji za 120 din........i onoga sto recimo imam ovde u Kanadi..........zalosno je uospte i porediti te dve stvari........
dumi:planiram da posetim jednog dana SAD!
bigsister:hehe... pa dobro, gospodine kanadjanine, vi i ja smo odavno skontali koliko su nam razlichiti pogledi na nachine zivota, i odkud ta razlika [nedostatak iskustva sa moje strane], tako da shvatite me i ovaj put zashto i dalje navijam za srbiju, i pored svih njenih mana...
a ja sam gore mislila na drushtvo, sa kojim bi mi i na tibetu bio odlichan provod jer su meni oni prijatni i zanimljivi, a 120 din je jedno solidno pivo chisto da se sedi u nekom kafitju i zanima nekim bitnim i potpuno nebitnim temama...
ok... mozda sve jeste tako... i mozda za koju godinu budem u fazonu da bih zivela bilo de osim u ovoj 'rupi od srbije'...klika:Meni je odavno ispiajanje piva, kafa, i tome slicno prestalo da bude zabava.......ima mnogo, mnogo, ali stvarno mnogo interesantijih stvari u zivotu od sedenja ui gubljenja vremena u kafani............da ih sada ne nabrajam jer kao sto rekoh, trebalo bi mi mnogo vremna da sve to nabrajam............
Sto se tice nedostatka iskustva........problem je u tome sto ti celu stvar posmatras iz drugacijeg ugla, zivis na racun roditelja i sve ti je jos uvek lepo, ali voleo bih da se cujemo za koju godinu, ili kada se vec osamostalis, da li ces i dalje imati tako visoko misljenje o Srbiji, tj o zivotu u istoj............hmmmm..........pitam se pitam......ne zaboravi sa je 120 dinara nekome sa platom od 100-150 eura kao kila zlata!
Ako si to ti na slici ..... odmah da te zenimspecial_girl:Zivot u USA je sranje; nema ni dobih frajera a ni dobrog zezanja.