KAKAV JE OSECAJ PREVARE??

shto se mene tiche, jednostavno se desi.....nisam bila sa dechkom, a bila sam u blizini preslatkog, bash privlachnog dechka..prichali, zezali se i..eto, poljubili se...trenutna privlachnost.....

e, sad, ima i ono drugo, kad se zaljubish u nekoga, a imash dugu vezu koju zelish da sachuvash, josh ga volish...valjda...na neki nachin...i...i....
aaaa, nevena, ne moze i jare i pare...jbg :?

nema me vishe ovde, ovo loshe utiche na mene....:lol:

posle prevare bilo kakve vrste,svi(naravno i ja)se osecaju ponizeno i imaju zelju za osvetom.Nisam dozivela da moj decko ima uporedo vezu sa nekom dr.devojkom i sa mnom,al ko zna.Mene je mozda najvise bolela prevara,moze se tako nazvati,od moje dobre drugarice koju sam gledala kao sestru,stvarno mi je uvek bilo super sa njom,a ona se druzila sa mnom samo iz koristi...povredilo me je to sto je jednu devojku(koja je kucka)gledala kao mnogo bolju drugaricu,samo zato sto je starija od nje.A ja kao da nisam postojala,kao da se sve vreme druzila sa njom,a ne sa mnom.U sustini,duga je prica,al joj to nikad nisam oprostila...

Ja ne znam kakva je potreba coveka da u vezi vara svog partnera.. DA LI TO RADE IZ HIRA ili IM NIJE DOVOLJNO ONO STO IM DAJE NJIHOVA DEVOJKA???

Moguce je da je nezrelost u pitanju ili potreba te osobe da ima misli o sebi-tipa da je sila(smatra da je veliki podvig biti sa 2-e od jednom).A mozda jednostavno taj decko nije mogao da se odluci za koju ce,pa dok se ne odluci definitivno da bude sa obe.TO JE MOJE MISLJENJE,AL DA LI SAM U PRAVU KO ZNA???:arrow:

@malo slatko
kod mene u pitanju nije ni nezrelost ni dokazivanje...samo sam mnogo zaljubljive prirode i ne mogu da se iskontroslishem. svaki put do sada bila sam u svadji sa dechkom. i onda, tako povredjena, iznervirana i besna....neko pridje, pochne da pricha neshto shto mi prija, smiri me u tom trenutku, svidi mi se ovako, a i iz nekog inata zbog onoga shto je meni uradjeno....-prevara....

@malo slatko
kod mene u pitanju nije ni nezrelost ni dokazivanje...samo sam mnogo zaljubljive prirode i ne mogu da se iskontroslishem. svaki put do sada bila sam u svadji sa dechkom. i onda, tako povredjena, iznervirana i besna....neko pridje, pochne da pricha neshto shto mi prija, smiri me u tom trenutku, svidi mi se ovako, a i iz nekog inata zbog onoga shto je meni uradjeno....-prevara....

Ja sam to Cupkici napisala,nisam tvoj komentar ni citala(to se odnosilo na muskarce).A ti to radis iz osvete,a verovatno na kraju shvatis da nista nisi postigla,jer to si uradila u momentu...

uzasno! sok! kada ti decko posle mesec dana veze prizna da pored tebe ima devojku vec 6 meseci....
osecaj je uzasan!!!!
opravdanja su uvek slicna: ti si lepsa, bolja... navela me tvoja lepota... ja tebe volim... raskinucu sa njom samo zbog tebe..... ti mi znacis vise... bla.. bla.. bla...
Ja sam mu samo rekla da necu da budem sa njim dok ima drugu... raskinula sam i rekla mu da mi se javi kada raskinu...
sto se mene tice MRZIM LAZI I PREVARE!...

a to nije nista kako bi se osecala ti na moje mesto kad bi ti decko rekao da ima vec 4 godine vezu sa drugom devojkom ?ali smo bili zajedno 5 godinu!STA MISLIS O TOME????????

...neka te laze, neka te vara i srce ti lomi iz dana u dan
i svi neka znaju, a da ne znas ti, da je neverna
zivim za to da volis ko ja, da nadjes dno u noci bez sna,
da ne voli te, da uzme ti sve, kad zaspis da te s pola grada vara,
zivim za to, da patis za njom, bar znao bi kako je meni......:cry::cry::cry:

Ja sam to Cupkici napisala,nisam tvoj komentar ni citala(to se odnosilo na muskarce).

A ti to radis iz osvete,a verovatno na kraju shvatis da nista nisi postigla,jer to si uradila u momentu...
ne morash da pishesh meni, da bih ja tebe citirala....znash, to tako funkcionishe na forumu...:roll:a i ne vidim neku razliku izmedju "mushke" i "zenske" prevare...prevara je prevara, samo kod mushkaraca ima malo vishe onog dokazivanja...rekla sam svoje mishljenje (svoje iskustvo) kao odgovor na tvoj post...

ja se ni ne trudim da bilo shta postignem, meni bude lakshe...prvi put sam se odvratno osetjala, posle sam postala bezosetjajna :twisted:

Osecaj saznanja da vas neko prevario... Kako ste se osecali kad ste saznali da vas celo vreme neko varao? Npr. imao vezu uporedo sa vasom, a mislili ste da se to vama nikada nece dogoditi... Kako ste tada reagovali i koliko je bila ozbiljna ta prevara?
Ako vas nije prevario decko/ devojka, pisite o nekim drugim prevarama i vasim osecanjima povodom toga!!!

Indijanac, nikad nece biti fensi, o cemu to on prica, kakva prevara, sta prevara? Sad ce da mi nabaci na vrat 1000 seljaka koji ce da pricaju o nekoj prevari i da me smaraju godinama, imam srecu sto je moj pravi decko metroseksualac.

ne morash da pishesh meni, da bih ja tebe citirala....znash, to tako funkcionishe na forumu...:roll:a i ne vidim neku razliku izmedju "mushke" i "zenske" prevare...prevara je prevara, samo kod mushkaraca ima malo vishe onog dokazivanja...rekla sam svoje mishljenje (svoje iskustvo) kao odgovor na tvoj post...

ja se ni ne trudim da bilo shta postignem, meni bude lakshe...prvi put sam se odvratno osetjala, posle sam postala bezosetjajna :twisted:

Nemam nameru da se raspravljam sa tobom,znas...Tvoj zivot je tvoja stvar,a sto se ja ne slazem sa tvojim razmisljanjem to je moja stvar...

Пази у суштини не варам, значи фазон ја знам да када би имао сексуални однос са другом девојком док сам са једном коју волим то ми не би значило баш ништа и ту рибу би сматрао дрољом, али ипак не радим то јер знам како би се ја осећао кад би мени то девојка урадила. Ипак мислим да је другачије мало код мушкараца и жена, ал опет не варам не видим поенту... Мада не би ми било криво да преварим јер знам да мени то не би значило ништа.

Подржаваш? Зашто? Ако јој није стало до дечка зашто је онда била са њим и још га је преварила? :? Тотално губљење времена...

Predpostavljam da ju je povredio(verovatno joj je bilo stalo,posle razocarenja vise ne)...Ja u principu nisam za prevare(ako vec imas neku ozbiljnu vezu do koje ti je stalo),ne bih to uradila zato sto jednostavno ne mogu...

Pa eto tako vecina muskaraca razmislja....oni imaju pravo uvek da prevare,a ta devojka je drolja....aha,a oni kao nisu licemeri i gadovi najgori kad prevare.........

Нисам то мислио, а нисам ни рекао... Значи поента је била да не би преварио девојку (: Не знам да се изразим јбг, боли ме баш...

Али пази када девојка превари она ће увек испасти дроља а мушкарац може само да испадне кретен... То ће тако увек бити. Ако мушкарац спава са брдо жена он је фаца а риба је дроља, ту се ништа не може променити...

ja bih se uvredila....zato shto to onda dodje da mu ja nisam dovoljna.... :lol: a ja nikad ne bih prevarila dechka,to mi je nekako jadno....mislim ako nekog aj da kazhem volish...onda se jbt iskontrolishi toliko,ipak nisi zhivotinja da morash da zaskachesh sve mushko shto hoda [ili zhensko za dechkove :lol:]

Back