Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
ne podrzavam prevare .........ako prevarish pa raskinesh to moze..........ostalo ne...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja ne znam kakva je potreba coveka da u vezi vara svog partnera.. DA LI TO RADE IZ HIRA ili IM NIJE DOVOLJNO ONO STO IM DAJE NJIHOVA DEVOJKA???

@malo slatko
kod mene u pitanju nije ni nezrelost ni dokazivanje...samo sam mnogo zaljubljive prirode i ne mogu da se iskontroslishem. svaki put do sada bila sam u svadji sa dechkom. i onda, tako povredjena, iznervirana i besna....neko pridje, pochne da pricha neshto shto mi prija, smiri me u tom trenutku, svidi mi se ovako, a i iz nekog inata zbog onoga shto je meni uradjeno....-prevara....
uzasno! sok! kada ti decko posle mesec dana veze prizna da pored tebe ima devojku vec 6 meseci....
osecaj je uzasan!!!!
opravdanja su uvek slicna: ti si lepsa, bolja... navela me tvoja lepota... ja tebe volim... raskinucu sa njom samo zbog tebe..... ti mi znacis vise... bla.. bla.. bla...
Ja sam mu samo rekla da necu da budem sa njim dok ima drugu... raskinula sam i rekla mu da mi se javi kada raskinu...
sto se mene tice MRZIM LAZI I PREVARE!...

ne morash da pishesh meni, da bih ja tebe citirala....znash, to tako funkcionishe na forumu...Ja sam to Cupkici napisala,nisam tvoj komentar ni citala(to se odnosilo na muskarce).
A ti to radis iz osvete,a verovatno na kraju shvatis da nista nisi postigla,jer to si uradila u momentu...
Osecaj saznanja da vas neko prevario... Kako ste se osecali kad ste saznali da vas celo vreme neko varao? Npr. imao vezu uporedo sa vasom, a mislili ste da se to vama nikada nece dogoditi... Kako ste tada reagovali i koliko je bila ozbiljna ta prevara?
Ako vas nije prevario decko/ devojka, pisite o nekim drugim prevarama i vasim osecanjima povodom toga!!!
Ja sam to Cupkici napisala,nisam tvoj komentar ni citala(to se odnosilo na muskarce).A ti to radis iz osvete,a verovatno na kraju shvatis da nista nisi postigla,jer to si uradila u momentu...
ne morash da pishesh meni, da bih ja tebe citirala....znash, to tako funkcionishe na forumu...a i ne vidim neku razliku izmedju "mushke" i "zenske" prevare...prevara je prevara, samo kod mushkaraca ima malo vishe onog dokazivanja...rekla sam svoje mishljenje (svoje iskustvo) kao odgovor na tvoj post...
ja se ni ne trudim da bilo shta postignem, meni bude lakshe...prvi put sam se odvratno osetjala, posle sam postala bezosetjajna![]()
Ja sam jednom prevarila iz osvete i super je osecaj... Ali samo zbog toga shto mi do dechka sa kojim sam bila u vezi nije bilo uopshte stalo...![]()
Tebe vec razumem i podrzavam!![]()
Подржаваш? Зашто? Ако јој није стало до дечка зашто је онда била са њим и још га је преварила? :? Тотално губљење времена...
Nemam nameru da se raspravljam sa tobom,znas...Tvoj zivot je tvoja stvar,a sto se ja ne slazem sa tvojim razmisljanjem to je moja stvar...
Pa eto tako vecina muskaraca razmislja....oni imaju pravo uvek da prevare,a ta devojka je drolja....aha,a oni kao nisu licemeri i gadovi najgori kad prevare.........
Pa eto tako vecina muskaraca razmislja....oni imaju pravo uvek da prevare,a ta devojka je drolja....aha,a oni kao nisu licemeri i gadovi najgori kad prevare.........
a ja nikad ne bih prevarila dechka,to mi je nekako jadno....mislim ako nekog aj da kazhem volish...onda se jbt iskontrolishi toliko,ipak nisi zhivotinja da morash da zaskachesh sve mushko shto hoda [ili zhensko za dechkove
]