kafana kod tri modelsice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, ja jevreje izuzetno cenim... Ali Sefardi.. Uf. Nisam sreo nijednog u Srbiji, zivo me zanima jeli ih ima?

Ово "уф"..значи да "Сефарде" не цениш баш толико, или их пак толико много цениш, да ти се измакло то УФФФ као резулатат излива емоција . :hahaha:

А ово да те живо занима да ли их има. Мене живо занима што те тако нешто занима.

Јел можеш нешто много паметно чути од неког "Сефардија" или шта? :neutral:

Ово "уф"..значи да "Сефарде" не цениш баш толико, или их пак толико много цениш, да ти се измакло то УФФФ као резулатат излива емоција . :hahaha:

А ово да те живо занима да ли их има. Мене живо занима што те тако нешто занима.

Јел можеш нешто много паметно чути од неког "Сефардија" или шта? :neutral:

Jedan Sefardi ti mozda prolazi pored vrata doma toploga a da i sam ne znas... :cool: Bice i toga u blogu, ali da ponovim prethodnu najavu. :)

O gnjidama koje nista ne rade, parazitiraju i zive na tudjoj grbaci, a ipak iako tvrde da nista ne rade, nesto rade ali to sto rade nije rad (ocigledno nesto mutno, sivozonski) u mom narednom blogu.

1. Славите Господа, јер је добар; јер је довијека милост његова;

2. Славите Бога над боговима; јер је довијека милост његова.

3. Славите господара над господарима; јер је довијека милост његова;

4. Онога, који један твори чудеса велика; јер је довијека милост његова;

5. Који је створио небеса премудро; јер је довијека милост његова;

6. Утврдио земљу на води; јер је довијека милост његова;

7. Створио велика видјела; јер је довијека милост његова;

1. Славите Господа, јер је добар; јер је довијека милост његова;

Мислиш да славимо пројекцију ауторитета родитеља из детињства а коју ти зовеш "бог".

2. Славите Бога над боговима; јер је довијека милост његова.

Тешко да је метафизичи ентитет чак и када би се играли и исти третирали као антропоморфно биће , а које наводно влада овим светом тако што добрима нуди лизалице, а лошима батине.... тешко да је та ваша пројекција родитеља милостива. "Природа је демонска а не божанска"..како каже Аристотел.

5. Који је створио небеса премудро; јер је довијека милост његова;

6. Утврдио земљу на води; јер је довијека милост његова;

7. Створио велика видјела; јер је довијека милост његова

Ама све је толико красно створио да не може бити боље. Толика је милост његова.

1. Певајте Господу песму нову, певај Господу, сва земљо!
2. Певајте Господу, благосиљајте име Његово, јављајте од дана на дан спасење Његово.
3. Казујте по народима славу Његову, по свим племенима чудеса Његова.
4. Јер је велик Господ и ваља Га хвалити: страшнији је од свих богова.
5. Јер су сви богови у народа ништа; а Господ је небеса створио.
6. Слава је и величанство пред лицем Његовим, сила и красота у светињи Његовој.
7. Дајте, Господу, племена народна, дајте Господу славу и част.
8. Дајте Господу славу према имену Његовом. Носите даре и идите у дворе Његове.
9. Поклоните се Господу у светој красоти. Стрепи пред Њим, сва земљо!

cekaj...sad hocu da sesvadjam sa Valerijom...odakle mi dva crvena??? imao sam tri koja isticu 01.08...a sadas dva crvena koji isticu 06.08...?pa na koju foru????Ozezi, mila, jos jedan pa da se vratim na kukovo leto!!

Хјаде дај му тај црвени да престане више са овим назови претњама својим одласком са форума.

То је твоја ствар! Нико овде никог не задржава нити пак плаче ако тај неко тирјумфално сто пута најављује да неће овде учествоавати. Ако хоћеш добродошао..ако нећеш твоај ставр и срећан пут.

А немој овде да смараш људе фантазирањем њихове патње твојом одлуком.

Друмови ће пожелет Турака а њих бити неће...куково лето итд. :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back