Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
Ima da se registrujem na one mudrijaške forume samo da pejstujem ove postove i pratim reakcije..........![]()
oprosti boze halidima inv. svojim, zaslepljeni ranama koje im prokletstvo pravednika nanese...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima da se registrujem na one mudrijaške forume samo da pejstujem ove postove i pratim reakcije..........![]()
ne, ne smes. Ovo je samo za oci mojih sledbenika, pokori se volji mojoj..
Ne mogu a da ne primetim da neki ovde ne samo sto pisu gluposti vec su i ubedjeni da ce normalan svet biti zadivljen tim glupostima. Dobar vam dan zelim,ko se oseti prozvanim neka se javi ako sme xaxa,ako ima neka devojcica da mi doturi ladno pivo

) pa na neku zurku i privedi sta se da privesti,ako imas viska, deder mi se javni, imam praznu gajbu! 
Dobro , neću.

Dzek, bio sinoc u Novemu Sadu..ali sam kratko boravio, pa nisam hteo da te cimam, samo sam imao vremena da se vidim sa mojom drugaricom...sledeci put dolazim za sedam-osam dana, javljam se!
)
Dzek, bio sinoc u Novemu Sadu..ali sam kratko boravio, pa nisam hteo da te cimam, samo sam imao vremena da se vidim sa mojom drugaricom...sledeci put dolazim za sedam-osam dana, javljam se!

Pitam se što mu nije bilo prijatno u vojsci, među onolikim mlađanim muškarcima punih snage i elana?
Meni je prijao boravak u JNA, celu godinu, jer sam tamo naučio duh zajedništva, životne discipline, da se jahačice za keš ne pretplate, ono cenjkanje i tako, kako se švercuje mimo straže cuga u spavaonu preko ograde i kako je biti u pritvoru 10 dana... i umalo da zaboravim, kako se ******, folozofi i pametnjakovići tuku dok ne propišaju krv stojeći na rukama po kiši, goli
Sve su to iskustva koja od cmizdravca prave društveno prihvatljivu osobu, a ne parazita koji bi da ebe a da mu ne uđe.
e, danas ruznog vremena...uh!