kafana kod tri modelsice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu a da ne primetim da neki ovde ne samo sto pisu gluposti vec su i ubedjeni da ce normalan svet biti zadivljen tim glupostima. Dobar vam dan zelim,ko se oseti prozvanim neka se javi ako sme xaxa,ako ima neka devojcica da mi doturi ladno pivo

Ne mogu a da ne primetim da neki ovde ne samo sto pisu gluposti vec su i ubedjeni da ce normalan svet biti zadivljen tim glupostima. Dobar vam dan zelim,ko se oseti prozvanim neka se javi ako sme xaxa,ako ima neka devojcica da mi doturi ladno pivo

Ne bih znao gde da se obratiš za pedofiliju, ali verovatno znaš za google, pa upotrebi ga.
A ako ne znaš, uvek imaš lokalne parkove na raspolaganju...

Dobrovece bratijo draga i oni drugi...sine, pa ti si car! Gde (i kada ) si ti video ovde devojku?????:eek:
Pa, sto rece Buu, ovde samo babe i dede svracaju, da se podzapaju i napiju....
Nego put pod noge i sedlo pod guzicu (sto bi rekao "kaubulj":rotf:) pa na neku zurku i privedi sta se da privesti,ako imas viska, deder mi se javni, imam praznu gajbu! :per:

Ispravka;

Interpunkcija ide direktno iza poslednje reči prethodnice, ne sa razmakom. Razmak ide nakon svake interpunkcije. Taj običaj je opšteprihvaćen u savremenoj korespodenciji diljem sveta.

Dakle, ovako:

"Dobro, neću" a ne "Dobro , neću"

A i nešto ti ne verujem da nisi pastovao moju pisaniju, jerbo zavist i mržnja ti teku iz razuma kao gnoj iz rane pogane.... :)

Poslednja izmena:
Dzek, bio sinoc u Novemu Sadu..ali sam kratko boravio, pa nisam hteo da te cimam, samo sam imao vremena da se vidim sa mojom drugaricom...sledeci put dolazim za sedam-osam dana, javljam se!

UBIĆU TE zarad toga!!!!

Bio ovde a da mi se ne javiš?????

Pa deset min, cigar, reč i kratež s' nogu bi meni bilo kao godina sa nekima... uši ću ti izvući, samo da znaš!!!!

Katerdala je moja odaja u carstvu nebeskom; kiša suze Njegove radi greha koji si počinio... (uneo bi ja polovku u katedralu, a i koji cigar, On meni to dozvoljava jer jedan je Tigar u carstvu njegovom, i jedan put kojim niko od smrtnika ne sme da korača sem mene, tako da imam beneficija :))

Dzek, bio sinoc u Novemu Sadu..ali sam kratko boravio, pa nisam hteo da te cimam, samo sam imao vremena da se vidim sa mojom drugaricom...sledeci put dolazim za sedam-osam dana, javljam se!

Ја сам био у војсци у Новом Саду. Прва три месеца обуке.

То ми је био не баш пријатан период у животу. А оно Новог Сада колико сам видео за време излазака из касарне није ми се допао.

Pitam se što mu nije bilo prijatno u vojsci, među onolikim mlađanim muškarcima punih snage i elana?
Meni je prijao boravak u JNA, celu godinu, jer sam tamo naučio duh zajedništva, životne discipline, da se jahačice za keš ne pretplate, ono cenjkanje i tako, kako se švercuje mimo straže cuga u spavaonu preko ograde i kako je biti u pritvoru 10 dana... i umalo da zaboravim, kako se ******, folozofi i pametnjakovići tuku dok ne propišaju krv stojeći na rukama po kiši, goli :)

Sve su to iskustva koja od cmizdravca prave društveno prihvatljivu osobu, a ne parazita koji bi da ebe a da mu ne uđe.

Poslednja izmena:
Други пут сам био доста касније а зарад једне Шопенхаурове књиге које има само у библиотеци Матице српске у том Новом Саду.

Али зарад реткости исте није било дозвољно износити је изван библиотеке а такође зарад "заштите ауторских права" ваљда није дозвољно ни скенирати.

Тако да иако сам нагласио да сам прешао километре из свог места до Новог Сада због те књиге.. није ми било дозвољено. Морао сам да се понижавам и нудим паре онима запосленим кре...... тамо да ми скенирају целу књигу.

Pitam se što mu nije bilo prijatno u vojsci, među onolikim mlađanim muškarcima punih snage i elana?
Meni je prijao boravak u JNA, celu godinu, jer sam tamo naučio duh zajedništva, životne discipline, da se jahačice za keš ne pretplate, ono cenjkanje i tako, kako se švercuje mimo straže cuga u spavaonu preko ograde i kako je biti u pritvoru 10 dana... i umalo da zaboravim, kako se ******, folozofi i pametnjakovići tuku dok ne propišaju krv stojeći na rukama po kiši, goli :)

Sve su to iskustva koja od cmizdravca prave društveno prihvatljivu osobu, a ne parazita koji bi da ebe a da mu ne uđe.

Не могу да не завидим овим генерацијама ака Демистер и слични а који нису дужни ићи у војску. Терати човека силом закона у онакве институције државе ... без коментара.. и штета што нисам могао то избећи.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back