Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.893

Srećan rad želim novoj kafani.
Gde je torta?

Opet moram ja.
Neko ćebe ako može za mene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ćebe, naravno. Kako opet ne bi bilo zabune oko deke.Dobro veče.
Srećan rad želim novoj kafani.
Gde je torta?
Opet moram ja.
Neko ćebe ako može za mene.
Pogledajte prilog 1751379
Ćebe, naravno. Kako opet ne bi bilo zabune oko deke.
![]()
Jadan, žrtvovao bi se.Ja sam covek sirokih shvatanja, i da se raskomoti dok kuva kafu, ne zameram![]()
Ma nećemo. A i samo ćemo opet zbuniti Reefa, jel deda, deka, djed, Jedi ili kako već.Daaaaa. Nemoj deku ako ne moram
Pustite deku da spava, stari ljudi ležu ranije.Daaaaa. Nemoj deku ako ne moram
Hahaha, nisam mu rekla kako te obući. To je sam smislio. Zna koliko voliš da ti je toplo.Ptica , kolač, .......
A što imam džemper? 36 stepeni je.![]()
Da. Mislim da bi mu to teško objasnili. Možda bi se pokvario u pokušaju da shvatiBolje ti njemu objasni što ti blagdanski ukrasi rade na balkonu u sedmom mjesecu!![]()
To te ja pitam! Pokvarit ćemo AI.Da. Mislim da bi mu to teško objasnili. Možda bi se pokvario u pokušaju da shvati![]()
I ja sam htela deceniju da napišem!Ovu foru sa PIZZA - ПИЦЦА Gata i ja spominjemo već godinama, ma dececnijama...
On je zbunjiv ko seoska mladaMa nećemo. A i samo ćemo opet zbuniti Reefa, jel deda, deka, djed, Jedi ili kako već.
E da, zaboravih reći, ima ovdje i deda (u Zagorju).
Pa šta ću. Kad nema drugi. Nisam htela belog, oni se lako uprljaju.Ali dogovorili smo se, ti sad s medvjeda prelaziš na polarnog medvjeda.
Samo su takvi ovdje u opticaju.
![]()
Ma samo ga ubaciš na 60° uz laganu centrifugu i omekšivač.Pa šta ću. Kad nema drugi. Nisam htela belog, oni se lako uprljaju.![]()
On su u stvari crnciPa šta ću. Kad nema drugi. Nisam htela belog, oni se lako uprljaju.![]()
neće se skupiti na 60 stepeni?Ma samo ga ubaciš na 60° uz laganu centrifugu i omekšivač.
Na ovoj prvoj slici možda i pokušava meditirati.Evo vam ovaj tibetanski
Inače je pitom
Celo detinjstvo sam se družila sa jednim u zoo vrtu koji je nepogrešivo, ako mu posalješ zvučni poljubac- ono CMOK, uzvraćao potpuno istim zvukom
Jako sam sladak
![]()
Stoji ko čovek, preciznije ko da vežba Tai chi
![]()