Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 14.241
tri su na gifuOk, ok. Dva su na gifu, meni onda onaj smotani lijevo.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tri su na gifuOk, ok. Dva su na gifu, meni onda onaj smotani lijevo.![]()

I mene je zbunio taj "ali".Spao ili nije spao, zbog ovo "ali" u recenici?
Vidi stvarno. Ono im izgleda mama?tri su na gifu![]()

Praznila bi ona, ali ne može da postigne u onim čizmama koje si joj nabavio sa Temu-a@Kćerka Direktora Cirkusa jel ja da praznim piksle? Ja, gazda?

Ne znam voliš li animirane, ali ovaj je uistinu dobar.Ja bih pre polarnu lisicu!
Može i obična
Ma Agi, nece Cera da radi a zna da kuka za platu? Malo malo pa, daj neku kintu da ti cuvam od tezgeNeće ti padne kruna s glave![]()
![]()
Zabrani pušenje u kafani i imaćeš manje posla@Kćerka Direktora Cirkusa jel ja da praznim piksle? Ja, gazda?

Dobro si me podsjetila da ovdje za svaki slučaj ne naručujem pivo. Barem neko vrijeme.Praznila bi ona, ali ne može da postigne u onim čizmama koje si joj nabavio sa Temu-a![]()

Kako da ne volim animirane a i gledala sam ga
Jesi li donela tanjire ili tortu@Senna gde su tanjiri za tortu što sam donela![]()
Juče sam nazvala fašistima izblazirane vlasnike nekog kafića koji ne daju da se puši U BAŠTIZabrani pušenje u kafani i imaćeš manje posla![]()
nisam ja hobotnica. Čime da nosim tanjire?Jesi li donela tanjire ili tortu![]()
Što u bašti ne sme?Juče sam nazvala fašistima izblazirane vlasnike nekog kafića koji ne daju da se puši U BAŠTI
Ma serem vam se u ton film

Što su seronjeŠto u bašti ne sme?![]()
Tebi dupla plata.... daj knjigu utisaka