- Poruka
- 201.287
Ako i ti želiš lepu i pađetnu decu, pošalji mi adresu da to to sredim.Na majku
Znači, od tebe ništa, pffff![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako i ti želiš lepu i pađetnu decu, pošalji mi adresu da to to sredim.Na majku
Znači, od tebe ništa, pffff![]()
Nisam znala da ideš po kućamaAko i ti želiš lepu i pađetnu decu, pošalji mi adresu da to to sredim.![]()
Ma dobićeš ga ako ti roditelji imaju, a ne zbog ustajanja.па то и кажу нико и не тврди да ћеш добити дијабетес ако касно устајеш и једеш у поноћ већ да постоје веће шанзе да га добијеш, мислим не ти него генерално, свакако је ствар и генетике неко никад у животу не запали цигару па добије рак плућа а неко пуши ко турчин и не оболи...
Samo za posebno drage osobe. Ništa za pare, čista ljubav ka blisikima. Eto koliko sam dobar.Nisam znala da ideš po kućama
i to je diskutabilno, raspon ide od onih koji tvrde da genetika nema nikakv uticaj na razvoj bolesti kod čoveka do onih koji tvrde da je sve posledica genetike, ali dobro da ne ulazimo sad u sitna crevca, imaš struju?Ma dobićeš ga ako ti roditelji imaju, a ne zbog ustajanja.
Veoma je mali broj obolelih od raka pluća koji nisu aktivni pušači.
Dobra dušoSamo za posebno drage osobe. Ništa za pare, čista ljubav ka blisikima. Eto koliko sam dobar.
Ne znam, nisam u stanu kod mene. Ali vidim u grupi da je još ima, valjda.i to je diskutabilno, raspon ide od onih koji tvrde da genetika nema nikakv uticaj na razvoj bolesti kod čoveka do onih koji tvrde da je sve posledica genetike, ali dobro da ne ulazimo sad u sitna crevca, imaš struju?
Prijatno, uživajStigao doručak.
Pogledajte prilog 1800988
Dođi, da podelimo.Prijatno, uživaj
Ne volim burek, ali ponudjena kao počašćenaDođi, da podelimo.
Zoveš i moliš Boga da ne dodjeZvao bih i @Dejan73 ali on živi blizu, pa bi stvarno došao.![]()
To je nemoguće. Ne postoji osoba koja ne voli burek, ti si samo zbunjena i čekaš pravu osobu da ti otvori oči.Ne volim burek, ali ponudjena kao počašćena
Neka, u redu jeTo je nemoguće. Ne postoji osoba koja ne voli burek, ti si samo zbunjena i čekaš pravu osobu da ti otvori oči.![]()
Nemaš ti pojma koju moć i uticaj imam na žene. Evo moju ženu sam ubedio da se uda za mene, pa gde ćeš većeg uspeha?Neka, u redu je
![]()
ne brini trenutno sam s'onu stranu bareZvao bih i @Dejan73 ali on živi blizu, pa bi stvarno došao.![]()
I dalje sam u čudu da imaš ženuNemaš ti pojma koju moć i uticaj imam na žene. Evo moju ženu sam ubedio da se uda za mene, pa gde ćeš većeg uspeha?![]()
![]()
Evo ispravio sam, nema na čemu.I dalje sam ljubomorna da imaš ženu
Msm, pravu ne izmišljenu
Evo ispravio sam, nema na čemu.
U Vojvodini?ne brini trenutno sam s'onu stranu bare