Kafić Kafana kod smrznutog eskima - Knjiški moljac XXXVI

• Začetnik teme Začetnik teme Senna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1760563397840.jpeg

A ja znam da je to nasledno, iebli mi take stručne doktore. :mrgreen:
ljudi koji doručkuju u podne, ručaju u 6 a večeraju u ponoć imaju veće šanse da obole od dijabetesa to sam čuo iz više izvora i to ima logike jer poremeti se prirodni bioritam, kada sam bio u bolnici tamo je doručak bio u 7.30, ručak u 13 a večera u 18, to je zapravo mnogo normalniji tajming za obroke

ljudi koji doručkuju u podne, ručaju u 6 a večeraju u ponoć imaju veće šanse da obole od dijabetesa to sam čuo iz više izvora i to ima logike jer poremeti se prirodni bioritam, kada sam bio u bolnici tamo je doručak bio u 7.30, ručak u 13 a večera u 18, to je zapravo mnogo normalniji tajming za obroke
Dijabetes tip 1 nema veze sa ishranom ili ustajanjem i ima mali procenat naslednosti. Dijabetes tipa 2 je direktno nasledan, a ishrana i režim života mogu samo da ga ubrzaju.

Dijabetes tip 1 nema veze sa ishranom ili ustajanjem i ima mali procenat naslednosti. Dijabetes tipa 2 je direktno nasledan, a ishrana i režim života mogu samo da ga ubrzaju.
па то и кажу нико и не тврди да ћеш добити дијабетес ако касно устајеш и једеш у поноћ већ да постоје веће шанзе да га добијеш, мислим не ти него генерално, свакако је ствар и генетике неко никад у животу не запали цигару па добије рак плућа а неко пуши ко турчин и не оболи...

Back