Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanimljivo.Da sam juče umrla ne bih znala da ovo postoji, navodno muzički instrument, handpan.
Da sam juče umrla ne bih znala da ovo postoji, navodno muzički instrument, handpan.
Ovaj avatar je već neko imao, pisao ja na ptf Politika.Da sam juče umrla ne bih znala da ovo postoji, navodno muzički instrument, handpan.
Ako smeta promeniću.Ovaj avatar je već neko imao, pisao ja na ptf Politika.
Ma jok breAko smeta promeniću.
Junkmarko. Ubiše ga odavno.Ovaj avatar je već neko imao, pisao ja na ptf Politika.
Slušao sam skoro nekog dr kaže da ljudi koji rano ustaju duže žive i imaju manje šanse da obole od dijabetesa !Prokleto ustajanje ovako rano.
A ja znam da je to nasledno, iebli mi take stručne doktore.Slušao sam skoro nekog dr kaže da ljudi koji rano ustaju duže žive i imaju manje šanse da obole od dijabetesa !

Ustajanje rano nasledno?A ja znam da je to nasledno, iebli mi take stručne doktore.![]()
ljudi koji doručkuju u podne, ručaju u 6 a večeraju u ponoć imaju veće šanse da obole od dijabetesa to sam čuo iz više izvora i to ima logike jer poremeti se prirodni bioritam, kada sam bio u bolnici tamo je doručak bio u 7.30, ručak u 13 a večera u 18, to je zapravo mnogo normalniji tajming za obrokeA ja znam da je to nasledno, iebli mi take stručne doktore.![]()
Naravno. Evo ja ne ustajem rano pa i moja deca isto tako ne vole da ustaju rano. Nasledno, bre.Ustajanje rano nasledno?

Bolje da su nasledili nešto korisnije od tebeNaravno. Evo ja ne ustajem rano pa i moja deca isto tako ne vole da ustaju rano. Nasledno, bre.![]()
Dijabetes tip 1 nema veze sa ishranom ili ustajanjem i ima mali procenat naslednosti. Dijabetes tipa 2 je direktno nasledan, a ishrana i režim života mogu samo da ga ubrzaju.ljudi koji doručkuju u podne, ručaju u 6 a večeraju u ponoć imaju veće šanse da obole od dijabetesa to sam čuo iz više izvora i to ima logike jer poremeti se prirodni bioritam, kada sam bio u bolnici tamo je doručak bio u 7.30, ručak u 13 a večera u 18, to je zapravo mnogo normalniji tajming za obroke
Pa jesu, prepametna i prelepa deca.Bolje da su nasledili nešto korisnije od tebe![]()
Na majkuPa jesu, prepametna i prelepa deca.
па то и кажу нико и не тврди да ћеш добити дијабетес ако касно устајеш и једеш у поноћ већ да постоје веће шанзе да га добијеш, мислим не ти него генерално, свакако је ствар и генетике неко никад у животу не запали цигару па добије рак плућа а неко пуши ко турчин и не оболи...Dijabetes tip 1 nema veze sa ishranom ili ustajanjem i ima mali procenat naslednosti. Dijabetes tipa 2 je direktno nasledan, a ishrana i režim života mogu samo da ga ubrzaju.