Kafana "Game over"

Ranije je bilo lakse doci do dobrog pirata, sada vec imaju sve vise zastita i cesto izadju nezavrsene.
Pa onaj kome je stalo do neke igre on ce to onda platiti ako nema pirata. Ja ne znam zasto bi ja placao za neku igru ako je mogu imati free. ja bi platio samo ako bi se bavio esportsom.

a multiplayer ima dobrih i besplatnih. inace u tim multiplayer ima cheatera sto je odbojno. ja sam uvek vise voleo single kampanje. ali igrao sam i u mrezi sa drugom starcraft barem znam protiv koga igram.

Pa onaj kome je stalo do neke igre on ce to onda platiti ako nema pirata. Ja ne znam zasto bi ja placao za neku igru ako je mogu imati free. ja bi platio samo ako bi se bavio esportsom.

a multiplayer ima dobrih i besplatnih. inace u tim multiplayer ima cheatera sto je odbojno. ja sam uvek vise voleo single kampanje. ali igrao sam i u mrezi sa drugom starcraft barem znam protiv koga igram.

Brale, sta god da ti neko kaze ti si ubedjen da je najbolje SP i pirat. I tu nema dalje konverzacije na tu temu sa tobom ;) Cenu opravdavas piratom, a SP razmisljanje citerima. To je to.

Brale, sta god da ti neko kaze ti si ubedjen da je najbolje SP i pirat. I tu nema dalje konverzacije na tu temu sa tobom ;) Cenu opravdavas piratom, a SP razmisljanje citerima. To je to.
a kako ti mislis da me neko ubedi da je bolje platiti ako to isto mogu dobiti besplatno. mislim koja je tu logika de mi objasni. trenutno imam 10 igara na desktopu i sve rade perfektno sacuvao sam oko 500 evra.

kad mi se bude igrao MP pa ima besplatnog CS:GO, onda ona tuca, ma ima lepih iz svakog zanra po nesto. sto bi ja nesto placao bezveze. kazem samo ako bi se bavio esportsom

Pomenuo sam gore. Ko ima kupice, ko nema igrace free. Ima puno sitnica zbog kojih se igra kupuje. Ako igras par sati nedeljno tek tolko da procesljas od pocetka do kraja na brzaka bez ikakvih drugih potreba za naslovom, generalno u pravu si.

ajde pojasni. sta konkretno bolje a da nije MP?
svaki apdejt donosi novine i ispravlja bagove. Recimo piratski sims4 uopste ne izgleda kao legalni.
Tu je i logovanje na account i beneficije koje to donosi, recimo u endless space2 imas brdo besplatnih
addona. Jednostavno, nije isto iskustvo niti igra isto izgleda. A tempo kojim dolaze apdejti pirati ne
mogu da isprate. Zapravo retko kad dobijes i jedan apdejt od pirata, a taj je vec bajat.

svaki apdejt donosi novine i ispravlja bagove. Recimo piratski sims4 uopste ne izgleda kao legalni.
Tu je i logovanje na account i beneficije koje to donosi, recimo u endless space2 imas brdo besplatnih
addona. Jednostavno, nije isto iskustvo niti igra isto izgleda. A tempo kojim dolaze apdejti pirati ne
mogu da isprate. Zapravo retko kad dobijes i jedan apdejt od pirata, a taj je vec bajat.
te igre nisam igrao. u ovima koje ja igram ne mogu da se pozalim.

Meni se iskreno smucilo da cekam pirate kako bi se pojavilo ono sto me zanima.
Neke igre koje radi Paradox studio je bolje kupiti nego cekati ali one opet nisu za svakoga, treba voleti taj zanr.

Sto se multiplejera tice, vise je citera medju piratima jer je to teze raditi sa legalnom igrom.
Ne secam se naziva igre gde su sve citere automatsku bacali na isti server kada ih uhvate.

Back