Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Skoro kao i hakovanje 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok, ja nisam.Gde ste?
Da li je neko probao nešto iz franšize "Star Wars" igara?
Ako jeste ili zna nekog, da podeli utiske...![]()
Gde ste?
Da li je neko probao nešto iz franšize "Star Wars" igara?
Ako jeste ili zna nekog, da podeli utiske...![]()
Stim se nesto zbunio nece da startuje ni jednu igru sa drugim protonom do zadnjegIma li živih? Ne čujete mi se nešto.![]()
Nikad nisam imao problem sa steam-om. Zaspao ja u 7 ujutru, a ustao u 10. Haos.Stim se nesto zbunio nece da startuje ni jednu igru sa drugim protonom do zadnjeg![]()
Nešto su zeznuli opako, samo zadnji proton radiNikad nisam imao problem sa steam-om. Zaspao ja u 7 ujutru, a ustao u 10. Haos.
E hvala što si se javio.Пробао сам више њих у више жанрова.
Шта те тачно занима?
E hvala što si se javio.
Hm, konkretno me zanimaju one koje pravi EA, da li su pravili iste greške kao kod drugih "franšiza" , u smislu nazadovanja, pošto sam pročitao recenziju poslednje izdate iz ove godine da je, blaže rečeno, očajna.
A interesuje me i kakva je grafika, tok priče , i tako još neki sitni detalji..
Upravo kupio SW BF 2 i 1. Lici da je dobra igra. Igracu posle posla.Mislis na novi Battlefront?
Nisam igrao, samo one starije koji dosta dobri.
Ne mogu da ispratim sve izdavace jer tu imas gomilu naslova gde su neki vezani za filmove a drugi sa Expanded Universe.
Imas sve, od trka do pucacina.
Upravo kupio SW BF 2 i 1. Lici da je dobra igra. Igracu posle posla.
Ova sto ima Origin, EA. skoro 90GB ovu prvu nisam ni instalirao.Koju verziju
Ne znam kako ni zasto ali postoje 2 verzije iste igre, mislim isti su im nazivi, ista tematika i jako slican gameplay.
Ova sto ima Origin, EA. skoro 90GB ovu prvu nisam ni instalirao.
Ja zaspao u 10Srećna vam nova godina gejmeri. Evo, kao pravi gejmer, dočekujem novu za računarom i igrom GWENT. Sve najbolje.
AmaterJa zaspao u 10![]()