snowtrooper Stara legenda VIP Poruka 86.426 17.07.2021. u 19:21 - Kafana "Game over" #8.201 bane: Ja ne znam kako mi ne mozemo preko steama da se dogovorimo? Kliknite za proširenje... Ne ide nam ni ovde.
bane: Ja ne znam kako mi ne mozemo preko steama da se dogovorimo? Kliknite za proširenje... Ne ide nam ni ovde.
bane Primećen član Poruka 974 17.07.2021. u 20:19 - Kafana "Game over" #8.202 snowtrooper: Ne ide nam ni ovde. Kliknite za proširenje... Pa jel postoji na steamu neki poker gde se mozemo mi dogovoriti napraviti sobu samo za nas i igrati?
snowtrooper: Ne ide nam ni ovde. Kliknite za proširenje... Pa jel postoji na steamu neki poker gde se mozemo mi dogovoriti napraviti sobu samo za nas i igrati?
snowtrooper Stara legenda VIP Poruka 86.426 17.07.2021. u 20:52 - Kafana "Game over" #8.203 bane: Pa jel postoji na steamu neki poker gde se mozemo mi dogovoriti napraviti sobu samo za nas i igrati? Kliknite za proširenje... Nisam gledao, mada bi svi morali da imamo Steam naloge kako bi se lakse nasli.
bane: Pa jel postoji na steamu neki poker gde se mozemo mi dogovoriti napraviti sobu samo za nas i igrati? Kliknite za proširenje... Nisam gledao, mada bi svi morali da imamo Steam naloge kako bi se lakse nasli.
bane Primećen član Poruka 974 17.07.2021. u 20:57 - Kafana "Game over" #8.204 snowtrooper: Nisam gledao, mada bi svi morali da imamo Steam naloge kako bi se lakse nasli. Kliknite za proširenje... Pa to se podrazumeva da svi imamo steam naloge. To je 2 minuta posla
snowtrooper: Nisam gledao, mada bi svi morali da imamo Steam naloge kako bi se lakse nasli. Kliknite za proširenje... Pa to se podrazumeva da svi imamo steam naloge. To je 2 minuta posla