- Poruka
- 545.197
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako si mu rekao.Ko jos placa igre...
Gaming industrija se razmazila. Prodaju nezavrsene igre po velikim cenama, (kamo popust sto kupujes nedovrsenu igru gde niko
ne garantuje da ce se ikad zavrsiti), a i kad izadje to je isto nedovrseno puno bagova i preskupo. Veceras samo doziveo game over moment,
necu igrati igre neko vreme. Bas ono gledam sta ima, nema nista.
Da, mozes da skines besplatno, stoji ali benefiti Steam-a su preveliki da bi igraoKo jos placa igre...
Na Steamu poprilicno. Redovni apdejti vise verzija, izmedju ostalog i velike razlike.Koji su to benefiti, osim mogućnosti igranja onlajn (pa i to je nadomešteno u nekim igrama)?
Koji su to benefiti, osim mogućnosti igranja onlajn (pa i to je nadomešteno u nekim igrama)?
Ja skoro i da ne igram multiplejer igre, tj. igram ali one sa podeljenim ekranom gde sedimo jedan pored drugog (najčešće Mario Kart). Onlajn sa živim protivnicima – jok. Tako da mi ne smeta previše što ne mogu, recimo, da odigram partiju PES-a ili NBA 2K sa tamo nekim Kanađaninom ili Meksikancem. I razmišljam u fazonu: ionako bi me oprao, a onda bih se samo nervirao.
E, da, još jedan izuzetak je kad igram neku retro igru sa nekim koga poznajem, ali to je putem RetroArch-a ili Netplay opcije u okviru emulatora koga koristimo.
Ma Steam je napravio revoluciju u PC igranju. Samo to da se ne smaras sa instalacijom, patchevimaAko odigras koji sat nedeljno nema svrhe da te covek ubedjuje.
?Dok su igre isle na CD-ovima zaista nije bilo svrhe kupovati.