- Poruka
- 42.590
tema je kad zena treba da se uda.zar se to ne zove ljubav?
kake veze ima ljubav sa udajom ybt![]()
onda, kad je totalno slepa i luda

ja bih to pre nazvala zaljbljenoscu maki..
ljubav dodje posle, ako su bas, bas srecni

i umeju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tema je kad zena treba da se uda.zar se to ne zove ljubav?
kake veze ima ljubav sa udajom ybt![]()

tema je kad zena treba da se uda.
onda, kad je totalno slepa i luda
ja bih to pre nazvala zaljbljenoscu maki..
ljubav dodje posle, ako su bas, bas srecni
i umeju.
ali, na temu sad
brak je propas za covek i zenu ako misle da ce u njemu da ispune ono sta im fali u zivotu... deca zacementiraju tu sumnju a to vezivno tkivo traje taman toliko koliko su jaki potresi u njemu... znaci zena ako je pametna treba da se uda mlada, izradja decu do 25-28 i onda krene u karijeru 

sindi,..nisu danas zene ono sto su nekad bile..kao ni sto ti nisi ono sto je bila tvoja baka...danas se u zene usadio neki gen jake drcnosti neprimerene njihovom karakteru koji se ko virus siri jos od adolsecentsva..***** li ga da li je od nametanja subkulture koja ne moze da se primi u njihov mozak ili nesto drugo...ali, na temu sadbraj je propas za covek i zenu ako misle da ce u njemu da ispune ono sta im fali u zivotu... deca zacementiraju tu sumnju a to vezivno tkivo traje taman koliko su jaki potresi u njemu... znaci zena ako je pametna treba da se uda mlada, izradaj decu do 25-28 i onda krene u karijeru
jer ako se zahebe pa uradi crno naopako uda se u 40 a decu radja sa 50 nema tu leba i stofa..mislim za nju... jer muza zabole ...on je uvek free![]()
)
vidi maki, na temu udavanja mogu da kazem samo ono sto vec rekoh> samo lud moze pristati na isto..![]()
na temu drcnosti, nemoj da se lazemo..drcne su zene samo onda kad to mogu biti, a vape da nadju nekog koga ne mogu nadjebati, i ko ce ih ukrotiti , ko ukrocenu goropad..
nije lako, nije..)
prvi brak je odlican za razbijanje svih iluzija o braku, i svih iluzija o ljubavi. jeste, mislis da ce ljubav sve rupe da ti popuni, i pri tom ne mislim na fizicke rupe....
o deci ne biih znala, ja moje sve na vreme obavila, i sad sam i ja free, dozivotno..![]()

)
na temu drcnosti, nemoj da se lazemo..drcne su zene samo onda kad to mogu biti, a vape da nadju nekog koga ne mogu nadjebati, i ko ce ih ukrotiti , ko ukrocenu goropad..
nije lako, nije..)

Samo za to treba najpre biti izgradjen kao licnost i osloboditi se kompleksa.
ahahah brate pogresio si prilikom registracije treba zensko upisesZena ne treba i ne mora nikad da se uda.
Ali moze, onda kad to zeli.

kad nadje nekog ko ce da joj pere i kuva a da moze da ga vara i da joj ne trazi nista zauzvrat![]()
i zato me ne vole i beže od mene kažu da sam manijak. 

kad nadje nekog ko ce da joj pere i kuva a da moze da ga vara i da joj ne trazi nista zauzvrat![]()
možda te se boje jer isteruješ đavole iz njih![]()

ahahah brate pogresio si prilikom registracije treba zensko upises

kad nadje nekog ko moze da je trpi (iliti prihvati, lepse zvuci) takvu kakva je, a da moze i ona njega sa svim manama i vrlinama u kompletu, da pored njega ne mora da se folira da je bolja nego sto jeste - i to ako joj je brak bitna stavka u zivotu a ne samo nebitno parce papira.
u momentu u kojem je sigurna da zeli bas njega takvog pored sebe a ne da to bude kompromis, dok u sebi misli da je mogla i bolje da prodje.
Da li ja spadam u normalne osobe, sobzirom da u 26-toj, jos uvek ne razmisljam o tome da treba da se udam?
P.S. Moja okolina me smatra izgubljenim slucajem.
to je to.
ako postoji.

Da li ja spadam u normalne osobe, sobzirom da u 26-toj, jos uvek ne razmisljam o tome da treba da se udam?
P.S. Moja okolina me smatra izgubljenim slucajem.