Ma najbolje da se nikad i ne udass. Vidis, muskarci kad su mladji (do 25-e) jurcaju svakakve devojke. Ja recimo volim starije od sebe, a bio sam cak i sa udatima (iako imam svega 23). Medjutim, kada im "dodje vreme za zenidbu" (a to je izmedju 25 i 32, recimo) onda retko izabere devojku koja je starija od 27 (jedino ako ne razmislja o deci) osim ako nije u nekoj vezi sa tom devojkom. Najbolje u celoj prici je to da muskarac uvek moze da ima mladju devojku od sebe, koju moze da "oblikuje" kako zeli. Sa starijim devojkama to ide malo teze jer su obicno vec kompletne zenske licnosti tako da nisu bas pogodne za zenidbu. Retko se nadju muskarac i zena koji odgovaraju jedno drugom. Po meni zena bi u braku trebala da bude uvek uz svog muskarca i mora da razume sve njegove ispade. Muskarac s druge strane mora da bude nezan, plemenit, da je podrzava, da joj se nadje kad joj treba i sto je najbitnije da je voli. Mozda ce sad biti jasnije zasto se muskarci tesko odluce za brak. Jednostavno, u zemlji u kojoj zivis tesko ces naci muskarca koji ce ti pruziti sve ovo a jos teze onog koji uopste razmislja da ti pruzi sve ovo.