S
sljivica
Gost
Da li ja spadam u normalne osobe, sobzirom da u 26-toj, jos uvek ne razmisljam o tome da treba da se udam?
P.S. Moja okolina me smatra izgubljenim slucajem.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imaš još fore, uživaj, traži tipa koji ima bar dve osobine koje su ti najvažnije u životu, i da je tolerantan i strpljiv, e onda ga ščepaj, i imaćeš dobr brak.sljivica:Da li ja spadam u normalne osobe, sobzirom da u 26-toj, jos uvek ne razmisljam o tome da treba da se udam?
irma:Definitivno se slazem .Bio im je potreban ovako grub odgovor. Nadam se da je sada kraj ove stupidne diskusije u koju se ukljucujem prvi i poslednji put. Dragi Niko s tobom bih da popricam nasamo i ublazim tvoj bes.
Upravo tako...ne moze niko da ti kaze kad je idealno vreme za tebe,osim tebe same!djavolina:sljivica postavi sama sebi pitanje i sama odgovori na njega, ne treba ti ni odgovor gostiju sa formuma niti misljenje okoline. Bi jorself!
100% tacnoblack-devil:pa zena treba da se uda tada kada je sigurna da ce moci da provede citav zivot sa tom osobom koju voliprosto ki pasulj
black-devil:pa zena treba da se uda tada kada je sigurna da ce moci da provede citav zivot sa tom osobom koju voliprosto ki pasulj
black-devil:materina_maza uvek sam verovala i verovacu, jer negde postoji)