kada zena treba da se uda?

• Začetnik teme Začetnik teme sljivica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
gosca:
Samo plasim se ipak smrti u samoci.....(25)
:D
Upravo to i ja mislim. Volela bih da moja najbolja drugarica Milica pogleda ovaj forum. Ona se verila posle nekoliko meseci zabavljanja, i sta? Ostavila muzica pred oltarom, jer je shvatila da joj sve to, najblaze receno, nikako ne odgovara. Problem je sto je dan kasnije utripovala da joj se sve to samo UCINILO. Pa sta sad? Savet - ne udavati se tek udaje radi. A kad nekog volis, onda znas sta zelis s njim/njom da prozivis. Koleginica s posla je pred udaju, bukvalno, mastala o zajednickom nadgrobnom spomeniku... :lol: Uvrnuto, ali prirodno. To se radi jednom u zivotu. Ili bar tako mislis kad se udajes...Ja takodje imam 26 i jurim ljubav i razumevanje, a ne udaju. Dozvoli nekom da te upozna, nista ne gubis. Udaja i brak su samo POSLEDICE jednog lepog odnosa izmedju dvoje ljudi...

Ja sam se udala sa 19g. i rastala sa 22 :roll:
Nisam se zurila udati iz nekih drugih razloga, jednostavno mlada-luda,zaljubljena,bio je tada Bog za mene.Nakon sest mjeseci svadjali se ko dva vraga,i sve je puklo.Odrzavao se taj brak na povuci potegni,nisam ga vise voljela i pozeljela sam slobodu.Sada imam 26 i znam sto hocu.Netrazim da se udajem ponovo,ali ako mi naidje srodna dusa zasto da ne.Uglavnom,radije se nikad vise i nebi udavala,ako cu bit nesretna.Zivot je samo jedan jedini.A sto se tice djece,netreba ti muz da ih imas :wink:

I ja imam 26 god. mladu sestru udatu sa detetom koju redovno slusam kako mi zavidi na mom devojackom zivotu.Skoro sam razmisljala i dosla do zakljucka da ne poznajem ni jednu osobu koja je duze u braku a da mi je rekla da je brak super.Obicno su komentari tipa:ma,uzivaj dok mozes;nisi luda da se zarobis...
I tako sto sam starija sve manje imam zelju da se vezujem.Upravo sam ostavila decka posle 3 god. zabavljanja jer NECU DA SE UDAJEM!!!
Na pocetku veze se uvek zapalim da je to pravi i da cu da se udam a kako vreme prolazi ja pocnem da se zahvaljujem Bogu sto me je spasio te bede!
Verovatno ce me uhvatiti frka kada napunim 30.ali samo zbog dece ali mozda i to prevazidjem.Ko to zna?!

Došla su nova, moderna vremena. Mnogo žena preko 35, neudatih, kojr još kažu da im je rano.
Čisto medicinski:
Žena može da zatrudni posle prvog menzisa.
Svaka provorotka preko 35 je izuzetna opasnost za sebe i za dete.

I garantujem, sve koje se ne udaju, i kad u starosti nebudu imale nikoga, gorko će zažaliti.
A budalasto je izjaviti da nema dobrih i srećnih brakova.
Dogodine nam je srebrna svadba a i dalje smo srećni i volimo se.

Poslednja izmena:
Došla su nova, moderna vremena. Mnogo žena preko 35, neudatih, kojr još kažu da im je rano.
Čisto medicinski:
Žena može da zatrudni posle prvog menzisa.
Svaka provorotka preko 35 je izuzetna opasnost za sebe i za dete.

I garantujem, sve koje se ne udaju, i kad u starosti nebudu imale nikoga, gorko će zažaliti.
A budalasto je izjaviti da nema dobrih i srećnih brakova.
Dogodine nam je srebrna svadba a i dalje smo srećni i volimo se.

Ako ti je toooliko dobro u braku, zašto te brinu jajne ćelije drugih žena? :think:

P.S. Kvalitet sperme opada sa godinama tako da i muškarcima biološki sat tika-takiše...kad se već bacakamo medicinskim podacima.

:roll:
msm ajd sad ozbiljno da odgovorim, i da napišem šta stvarno mislim

nema ništa gore nego kad ti drugi postavlja granice tipa: sa toliko godina MORAŠ ovo sad moraš ono
ma idi bre
čisto ispiranje mozga
svako valjda za sebe zna šta mu najviše odgovara, kad, kako i zašto
:roll:

Back