G
gosca
Gost
Samo plasim se ipak smrti u samoci.....(25)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gosca:Samo plasim se ipak smrti u samoci.....(25)
Uvrnuto, ali prirodno. To se radi jednom u zivotu. Ili bar tako mislis kad se udajes...Ja takodje imam 26 i jurim ljubav i razumevanje, a ne udaju. Dozvoli nekom da te upozna, nista ne gubis. Udaja i brak su samo POSLEDICE jednog lepog odnosa izmedju dvoje ljudi...Paaa ako se ti pitaš da li si normalna zbog toga........onda je okolina verovatno u pravu!! :wink:sljivica:Da li ja spadam u normalne osobe, sobzirom da u 26-toj, jos uvek ne razmisljam o tome da treba da se udam?
P.S. Moja okolina me smatra izgubljenim slucajem.

Došla su nova, moderna vremena. Mnogo žena preko 35, neudatih, kojr još kažu da im je rano.
Čisto medicinski:
Žena može da zatrudni posle prvog menzisa.
Svaka provorotka preko 35 je izuzetna opasnost za sebe i za dete.
I garantujem, sve koje se ne udaju, i kad u starosti nebudu imale nikoga, gorko će zažaliti.
A budalasto je izjaviti da nema dobrih i srećnih brakova.
Dogodine nam je srebrna svadba a i dalje smo srećni i volimo se.

Ako ti je toooliko dobro u braku, zašto te brinu jajne ćelije drugih žena?
P.S. Kvalitet sperme opada sa godinama tako da i muškarcima biološki sat tika-takiše...kad se već bacakamo medicinskim podacima.
nemoguce! sad si im probusila mehuric
kao kad deci kazes da ne postoji deda mrazDa li ja spadam u normalne osobe, sobzirom da u 26-toj, jos uvek ne razmisljam o tome da treba da se udam?

Da li ja spadam u normalne osobe, sobzirom da u 26-toj, jos uvek ne razmisljam o tome da treba da se udam?
Ne treba nikada, zasto da sebi unisti zivot : D
nema nish gore nego videti zenu koja zivi sama a satro je nasmejana i srecna![]()

ne palamudi..
zena treba da se uda kad je neko musko toliko zablenta, da zaboravi sve drugo.
tacka.![]()