- Poruka
- 42.590
tema je kad zena treba da se uda.zar se to ne zove ljubav?
kake veze ima ljubav sa udajom ybt
onda, kad je totalno slepa i luda

ja bih to pre nazvala zaljbljenoscu maki..
ljubav dodje posle, ako su bas, bas srecni

i umeju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tema je kad zena treba da se uda.zar se to ne zove ljubav?
kake veze ima ljubav sa udajom ybt

tema je kad zena treba da se uda.
onda, kad je totalno slepa i luda
ja bih to pre nazvala zaljbljenoscu maki..
ljubav dodje posle, ako su bas, bas srecni
i umeju.
 ali, na temu sad
 ali, na temu sad  brak je propas za covek i zenu ako misle da ce u njemu da ispune ono sta im fali u zivotu... deca zacementiraju tu sumnju a to vezivno tkivo traje taman toliko koliko su jaki potresi u njemu... znaci zena ako je pametna treba da se uda mlada, izradja decu do 25-28 i onda krene u karijeru
 brak je propas za covek i zenu ako misle da ce u njemu da ispune ono sta im fali u zivotu... deca zacementiraju tu sumnju a to vezivno tkivo traje taman toliko koliko su jaki potresi u njemu... znaci zena ako je pametna treba da se uda mlada, izradja decu do 25-28 i onda krene u karijeru 

sindi,..nisu danas zene ono sto su nekad bile..kao ni sto ti nisi ono sto je bila tvoja baka...danas se u zene usadio neki gen jake drcnosti neprimerene njihovom karakteru koji se ko virus siri jos od adolsecentsva..***** li ga da li je od nametanja subkulture koja ne moze da se primi u njihov mozak ili nesto drugo...ali, na temu sadbraj je propas za covek i zenu ako misle da ce u njemu da ispune ono sta im fali u zivotu... deca zacementiraju tu sumnju a to vezivno tkivo traje taman koliko su jaki potresi u njemu... znaci zena ako je pametna treba da se uda mlada, izradaj decu do 25-28 i onda krene u karijeru
jer ako se zahebe pa uradi crno naopako uda se u 40 a decu radja sa 50 nema tu leba i stofa..mislim za nju... jer muza zabole ...on je uvek free

)
)
vidi maki, na temu udavanja mogu da kazem samo ono sto vec rekoh> samo lud moze pristati na isto..
na temu drcnosti, nemoj da se lazemo..drcne su zene samo onda kad to mogu biti, a vape da nadju nekog koga ne mogu nadjebati, i ko ce ih ukrotiti , ko ukrocenu goropad..
nije lako, nije..)
prvi brak je odlican za razbijanje svih iluzija o braku, i svih iluzija o ljubavi. jeste, mislis da ce ljubav sve rupe da ti popuni, i pri tom ne mislim na fizicke rupe....
o deci ne biih znala, ja moje sve na vreme obavila, i sad sam i ja free, dozivotno..

)
)
na temu drcnosti, nemoj da se lazemo..drcne su zene samo onda kad to mogu biti, a vape da nadju nekog koga ne mogu nadjebati, i ko ce ih ukrotiti , ko ukrocenu goropad..
nije lako, nije..)

Samo za to treba najpre biti izgradjen kao licnost i osloboditi se kompleksa.
 Samo za to treba najpre biti izgradjen kao licnost i osloboditi se kompleksa.
ahahah brate pogresio si prilikom registracije treba zensko upisesZena ne treba i ne mora nikad da se uda.
Ali moze, onda kad to zeli.

kad nadje nekog ko ce da joj pere i kuva a da moze da ga vara i da joj ne trazi nista zauzvrat
 i zato me ne vole i beže od mene kažu da sam manijak.
  i zato me ne vole i beže od mene kažu da sam manijak. 

kad nadje nekog ko ce da joj pere i kuva a da moze da ga vara i da joj ne trazi nista zauzvrat
možda te se boje jer isteruješ đavole iz njih

ahahah brate pogresio si prilikom registracije treba zensko upises

kad nadje nekog ko moze da je trpi (iliti prihvati, lepse zvuci) takvu kakva je, a da moze i ona njega sa svim manama i vrlinama u kompletu, da pored njega ne mora da se folira da je bolja nego sto jeste - i to ako joj je brak bitna stavka u zivotu a ne samo nebitno parce papira.
u momentu u kojem je sigurna da zeli bas njega takvog pored sebe a ne da to bude kompromis, dok u sebi misli da je mogla i bolje da prodje.
Da li ja spadam u normalne osobe, sobzirom da u 26-toj, jos uvek ne razmisljam o tome da treba da se udam?
P.S. Moja okolina me smatra izgubljenim slucajem.
to je to.
ako postoji.

Da li ja spadam u normalne osobe, sobzirom da u 26-toj, jos uvek ne razmisljam o tome da treba da se udam?
P.S. Moja okolina me smatra izgubljenim slucajem.