Kada ste se poslednji put napile?

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Xexe moze biti da sam najmladja, ali sumnjam ... ej, 23 vec:zper:
Stvarno volim da pijem, ali ne da preterujem, par puta sam sebe dovela u glupave situacije, ali jos iz srednje skole price ... Te od tad ne nosim telefon kad znam da cu da pijem :hahaha: i nikad nisam povracala, to ne ... I ruzno mi je kad vidim sta rade devojke kad preteraju ... Ja se ipak drizim one stare "Ako ne znas i nemoj" ... tako da bez moje greske znam kad da stanem ...

i meni su 23.:lol:
ovo su izgleda neke kriticne! :hahaha:
imala sam i ja tih srednjoskolskih prica :dash: sa telefonima. joj kad se samo sjetim :rotf:

kad vec pricate o tekili,u nekom ranijem periodu sam malo i pila ta kraca pica
i kao tekila party kod miljana u kaficu kod stadiona :lol: aj odem
prvi put u zivotu narucim tekilu,i tako svako naruci po turu pica za sto,okrene dva tri puta,i ja slistim 7 tekila ,odem kuci,pozovem tadasnjeg decka da dodje da me leci(posto je on bio iskusni alkos :lol: )ali djavola zavrsim na urgentnom,operisana hitno jer mi je slepo crevo puklo od raznih prljavstina koje su se gomilale tog leta u njemu
e sad ne znam da l je to isprovociralo,ali uglavnom secam se da su tekila party i operacija slepog creva isli jedno za drugim:lol:

:eek:
tebi je tekla prisjela vjerujem!

moje prvo pijanstvo u 18toj je bilo dzin tonikom!:dash: nikad vise ni dzin ni tponik pomirisala nisam!
kuci sam dosla- nekako- i legla u krevet. ujutru se budim..obucena, cak i torba na ramenu :roll:

:eek:
tebi je tekla prisjela vjerujem!

moje prvo pijanstvo u 18toj je bilo dzin tonikom!:dash: nikad vise ni dzin ni tponik pomirisala nisam!
kuci sam dosla- nekako- i legla u krevet. ujutru se budim..obucena, cak i torba na ramenu :roll:

Meni je najsmesnije pijanstvo bilo pre 8-9 meseci kad sam trebala da se iselim iz stana ... elem, odemo drugarice i ja na splav i naravno caste nas neki vinom i u jednom trenutku izvalim posle wc : "Odakle ovde ova silna besplatna vina" (posto niko nije prilazio):hahaha: ... To vece sam dosla kuci ... nekako:roll: ... i legla da spavam po sred trpezarije (jer mi soba bila u kutijama) sa sve suknjom preko glave, zagrlila carape ... sminku nisam ni skidala (a ja uvek skidam sminku), uzas:eek: mama me nije osudjivala jer mi je trebalo neko praznjenje jer sam napustala stan u kom sam odrasla, bilo bas tuzno ... cak mi s eujutru i smejala:eek:

Meni je najsmesnije pijanstvo bilo pre 8-9 meseci kad sam trebala da se iselim iz stana ... elem, odemo drugarice i ja na splav i naravno caste nas neki vinom i u jednom trenutku izvalim posle wc : "Odakle ovde ova silna besplatna vina" (posto niko nije prilazio):hahaha: ... To vece sam dosla kuci ... nekako:roll: ... i legla da spavam po sred trpezarije (jer mi soba bila u kutijama) sa sve suknjom preko glave, zagrlila carape ... sminku nisam ni skidala (a ja uvek skidam sminku), uzas:eek: mama me nije osudjivala jer mi je trebalo neko praznjenje jer sam napustala stan u kom sam odrasla, bilo bas tuzno ... cak mi s eujutru i smejala:eek:

:rotf:
uuu meni tata ne bi presao preko pijanstva nema teorije! :(
mama je ok, razumjela bi ali tata...
zato se ja, kao skuliram pola sata prije kuce. jedem i tako to.. ma znas vec!:hahaha:

:rotf:
uuu meni tata ne bi presao preko pijanstva nema teorije! :(
mama je ok, razumjela bi ali tata...
zato se ja, kao skuliram pola sata prije kuce. jedem i tako to.. ma znas vec!:hahaha:

Pa ja imam samo mamu koja ne podnosi alkohol i nikad me nije videla pijanu (jer se ja ekspresno otreznim i ne dozvoljavam sebi takve ispade) .... sta mi sad bi, nemam pojma ...:think: verovatno je imala vece probleme od mog sramocenja po trpezariji:manikir:

Back