- Poruka
- 60.291
ako će se obogatiti ti zbog 2 koktela koje nas dvoje popijemo po izlasku...onda...blago njima![]()
Ti 2, Shemsa 2, Leposava 2...itd...pa ti vidi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako će se obogatiti ti zbog 2 koktela koje nas dvoje popijemo po izlasku...onda...blago njima![]()
Ebt, em paranoično ljubomoran (šta li je radila?), em stipsa (znaš li ti koliko to košta?)![]()
Xexe moze biti da sam najmladja, ali sumnjam ... ej, 23 vec
Stvarno volim da pijem, ali ne da preterujem, par puta sam sebe dovela u glupave situacije, ali jos iz srednje skole price ... Te od tad ne nosim telefon kad znam da cu da pijemi nikad nisam povracala, to ne ... I ruzno mi je kad vidim sta rade devojke kad preteraju ... Ja se ipak drizim one stare "Ako ne znas i nemoj" ... tako da bez moje greske znam kad da stanem ...

sa telefonima. joj kad se samo sjetim 
Ti 2, Shemsa 2, Leposava 2...itd...pa ti vidi

kad vec pricate o tekili,u nekom ranijem periodu sam malo i pila ta kraca pica
i kao tekila party kod miljana u kaficu kod stadionaaj odem
prvi put u zivotu narucim tekilu,i tako svako naruci po turu pica za sto,okrene dva tri puta,i ja slistim 7 tekila ,odem kuci,pozovem tadasnjeg decka da dodje da me leci(posto je on bio iskusni alkos)ali djavola zavrsim na urgentnom,operisana hitno jer mi je slepo crevo puklo od raznih prljavstina koje su se gomilale tog leta u njemu
e sad ne znam da l je to isprovociralo,ali uglavnom secam se da su tekila party i operacija slepog creva isli jedno za drugim![]()

nikad vise ni dzin ni tponik pomirisala nisam!onda lepo otvori i ti koktel bar i Bog da te vidi...![]()

tebi je tekla prisjela vjerujem!
moje prvo pijanstvo u 18toj je bilo dzin tonikom!nikad vise ni dzin ni tponik pomirisala nisam!
kuci sam dosla- nekako- i legla u krevet. ujutru se budim..obucena, cak i torba na ramenu![]()
... To vece sam dosla kuci ... nekako
mama me nije osudjivala jer mi je trebalo neko praznjenje jer sam napustala stan u kom sam odrasla, bilo bas tuzno ... cak mi s eujutru i smejala
stevca, spajam nekoliko tema koje su slicne tvojoj. znam da si relativno nova, ali ponekad koristi pretrazivac![]()
sad mi vise nije cejif! 

Meni je najsmesnije pijanstvo bilo pre 8-9 meseci kad sam trebala da se iselim iz stana ... elem, odemo drugarice i ja na splav i naravno caste nas neki vinom i u jednom trenutku izvalim posle wc : "Odakle ovde ova silna besplatna vina" (posto niko nije prilazio)... To vece sam dosla kuci ... nekako
... i legla da spavam po sred trpezarije (jer mi soba bila u kutijama) sa sve suknjom preko glave, zagrlila carape ... sminku nisam ni skidala (a ja uvek skidam sminku), uzas
mama me nije osudjivala jer mi je trebalo neko praznjenje jer sam napustala stan u kom sam odrasla, bilo bas tuzno ... cak mi s eujutru i smejala
![]()

uuu meni tata ne bi presao preko pijanstva nema teorije!
mama je ok, razumjela bi ali tata...

Koji je broj tvog tate, imam neshto da popricham s njim?![]()

uuu meni tata ne bi presao preko pijanstva nema teorije!
mama je ok, razumjela bi ali tata...
zato se ja, kao skuliram pola sata prije kuce. jedem i tako to.. ma znas vec!![]()
verovatno je imala vece probleme od mog sramocenja po trpezariji
Pa ja imam samo mamu koja ne podnosi alkohol i nikad me nije videla pijanu (jer se ja ekspresno otreznim i ne dozvoljavam sebi takve ispade) .... sta mi sad bi, nemam pojma ...verovatno je imala vece probleme od mog sramocenja po trpezariji
![]()

I broj tvoje mame molicu lepo....[/QUOTE
Jao sad, osecam da si ti onaj sto sedi ispred dragstora sa plasticnom flasomxexe, ovo je jedina sansa da se prevaspitamo Stevca
![]()
?