Kada se ustvari mladost zavrsava?

Ma ja sam katastrofa, dete u meni nikada neće odrasti...
Ali sve više moram da mislim na svoje dete i na to da sam nečija gospođa.
Spustila sam se niz tobogan pre neki dan sa svojim detetom. Bila je mrkla noć i mi sami napolju, valjda nije niko video osim ako nisu virili sa prozora.
Ali oni se ne računaju, jer su se krili :mrgreen:

Ako je spuštanje niz tobogan znak da nisam ostarila, molim da se zna da sam još djetešce puko : ) Elem, prijavljujem spuštanje niz one strrrrrrrrrrrrrrrrrrašne tobogane u Jagodini na bazenu u onom Votervorldu, pa vožnja rolerima sa sinom pre jedno dva meseca, pa pravljenje sneška preksinoć i pravljenje igloa sinoć (mrzelo nas da ga završimo, pa smo ga prekrili starim ćebetom, ali valjda se i pola igloa računa u neodrastanje : ).

Znam, ali me podseća da više nisam devojka...a itekako ima veze sa godinama.
Pre 10 godina da sam bila udata, nema teorije da bi se zabunili i oslovili me sa gospođo...
Ebi ga, kanda imam kompleks godina :D

E, to za oslovljavanje zna da bude ebeno, ali mislim da to najvise zavisi od garderobe.
Leti mi svi govore "seko" i obracaju mi se na "ti".

Zimi (imam staromodan kaput :worth: ) mi govore "gospodjo" (mada se malo slognu kad mi pogledaju lice, jer nije u skladu sa odecom).

Tako da... Mislite i o tome. Ali ipak, nema niceg ruznijeg od onog kada se zene koje su pre dvaes' i kusur godina dobile prvu menstruaciju oblace kao da imaju 16 godina. Tim pre sto takva odeca slabo kome stoji, imao(la) 16 ili 46 godina...

E, to za oslovljavanje zna da bude ebeno, ali mislim da to najvise zavisi od garderobe.
Leti mi svi govore "seko" i obracaju mi se na "ti".

Zimi (imam staromodan kaput :worth: ) mi govore "gospodjo" (mada se malo slognu kad mi pogledaju lice, jer nije u skladu sa odecom).

Tako da... Mislite i o tome. Ali ipak, nema niceg ruznijeg od onog kada se zene koje su pre dvaes' i kusur godina dobile prvu menstruaciju oblace kao da imaju 16 godina. Tim pre sto takva odeca slabo kome stoji, imao(la) 16 ili 46 godina...

ja se oblacim kao sto sam se oblacila i kad sam imala 16. a sad imam 44.
i super mi stoji takva odeca.
to je moj stil.
bio sa 16 i ostao sa 44.

jedino ako bi sad zbog godina trebalo da se ubacim u tetkaste kostime i da kuvam ajvar.:dontunderstand:

А шта подразумева та одећа шеснаестогодишњакиња и по чему се она разликује од одеће коју носе девојке од 26 година, рецимо?

Vidi im se stomacic...onima od 16...:lol:
Ne znam,ja se oblacim kao da mi je jos uvek 20-ak...narociti leti,mrsava sam,mogu da obucem sta hocu i ne osecam se neprijatno ili neprikladno u takvoj odeci.
Ruzno mi je kada vidim devojcice od 16,17...ili vise god...sa mlohavim butinama i stomakom...to sebi nikada necu dozvoliti...cak ni u ovim godinama....
Kada ne budem mogla da obucem kratku haljinicu,ili sortz...znacu koliko je sati.:lol:
Mada,covek je mlad onoliko koliko se oseca mladim...nema veze sa odecom.

ja se oblacim kao sto sam se oblacila i kad sam imala 16. a sad imam 44.
i super mi stoji takva odeca.
to je moj stil.
bio sa 16 i ostao sa 44.

jedino ako bi sad zbog godina trebalo da se ubacim u tetkaste kostime i da kuvam ajvar.:dontunderstand:

Konacno normalan stav :ok:
A i ti sto kukaju, kad bi nosili sta zele i ziveli kako zele a ne po tudjim besmislenim pravilima bili bi verovatno zadovoljniji sobom..

Е, ја сам од седамнаесте до деветнаесте носила теткасте костиме и јако ми се допадало како ми стоје!
После сам се опет увукла у своје миниће и фарке, али стил облачења ми се мења у зависности од расположења, а не у зависности од година! :)

Што смо старији, мислимо да нам младост све дуже траје.

koji optimisti :)
"covek je mlad onoliko koliko se oseca mladim".. jest, al u ku..
nisi ti merilo tvoje mladosti.. okolina je najvernije ogledalo.. ogledalce, ogledalce, ko je najmladji na svetu?
mos se ti osecati ko da si upravo iz vrtica izasao, al kad te na ulici oslove sa ciko, teto - ti si ugasio..
preostaje ti samo da za nijim vices:" juuu, bezobraznice jedan.."

nisi ti merilo tvoje mladosti.. okolina je najvernije ogledalo.. ogledalce, ogledalce, ko je najmladji na svetu?
mos se ti osecati ko da si upravo iz vrtica izasao, al kad te na ulici oslove sa ciko, teto - ti si ugasio..

:lol:...dok mi decica od 16,17 ne persiraju...sve je u redu...hvala genetici.:worth:

gresis bundevice..
sami smo merilo..

onako kako se osecamo, tako i zracimo na okolinu..
al` je najmanje bitno kako nas drugi dozivljavaju (mada prijaju udeljeni komplimenti barem meni - sta ces, zensko)..:mrgreen:
mnogo je vaznije kako sebe osecamo..

rekoh,bio je period kad sam bila smlavljena..posao, dete, ex muz..posle toga veza pristojne duzine - za sve na izvolite - sem za sebe..

castim sebe zivotnim luxuzom - a sad malo ja!

dete dovoljno veliko da je vise ne podizem vec joj samo dajem oslonac - nagrada za dobro uradjen roditeljski posao..
ex mm jeste ex - al` smo u sjajnim odnosima..
postavljen sopstveni posao koji me ispunjava i koji volim da radim - `posledica` petnaestogodisnjeg konstantnog ulaganja..
ovih dana zavrsavam papirologiju o preuzimanju zajednickog posla koji sam postavila sa ex sa kojim sam prekinula vezu pristojne duzine..
imam dovoljno energije za sve to,plus jos za svoje svakodnevne treninge u gym-u i na bazenu..
i imam svo vreme ovog sveta za sebe..i za svoje prijatelje..i jos po nekog meni dragog..
i osecam se bas mlado..
a verujem da tako izgledam i drugima..

prema tome - mladost jeste stanje duha..i tela..
mozete da je izgubite, ali ako uspostavite ravnotezu..mozete i da je vratite..

Ja imam 21 godinu i osecam ko da mi se mladost zavrsava. Pre samo 2 godine sam menjala momke na svakih nedelju dana, izlazila skoro svako vece i to je cinilo da se osecam mladom. Sad vec 2 godine zivim sa deckom, samim tim slabije i izlazim i sve to pa se valjda zato osecam dosta drugacije. + pojavile su se i prve borice oko ociju i one oko usta za samo godinu dana, bas se osecam ko starica..:( Nekako mi sav taj ludi nocni zivot i pijancenja izgledaju tako daleko i davno i znam da se to vreme nece vratiti..

o,bože...:)ako ima ljepših godina,to su 20,21,22...:D

:hahaha:

А ја морам сад да испричам причу...

Ја млада духом, млада изгледом, дивота, сви ми завиде... али, деца не лажу, а ја са њима по цео дан, јел'те..

Добију ђаци задатак да по групама пишу о одликама живих бића.

Јавља се моја Јована и каже овако:,, Учитељице, замислите шта каже Горан, каже, сва жива бића кад остаре, умру!!! Па не причај глупости, Горане, учитељица је остарила, а још увек је жива!''

Хоћете да вам причам како сам ја СЕКА? :mrgreen:

:lol::lol::lol:

u pravu si,druže buki...jedno je subjektivni osjećaj,a drugo objektivna stvarnost...:)

Back