Ma ja sam katastrofa, dete u meni nikada neće odrasti...
Ali sve više moram da mislim na svoje dete i na to da sam nečija gospođa.
Spustila sam se niz tobogan pre neki dan sa svojim detetom. Bila je mrkla noć i mi sami napolju, valjda nije niko video osim ako nisu virili sa prozora.
Ali oni se ne računaju, jer su se krili
Ako je spuštanje niz tobogan znak da nisam ostarila, molim da se zna da sam još djetešce puko : ) Elem, prijavljujem spuštanje niz one strrrrrrrrrrrrrrrrrrašne tobogane u Jagodini na bazenu u onom Votervorldu, pa vožnja rolerima sa sinom pre jedno dva meseca, pa pravljenje sneška preksinoć i pravljenje igloa sinoć (mrzelo nas da ga završimo, pa smo ga prekrili starim ćebetom, ali valjda se i pola igloa računa u neodrastanje : ).

) mi govore "gospodjo" (mada se malo slognu kad mi pogledaju lice, jer nije u skladu sa odecom).
 ) mi govore "gospodjo" (mada se malo slognu kad mi pogledaju lice, jer nije u skladu sa odecom).  

Nekako mi sav taj ludi nocni zivot i pijancenja izgledaju tako daleko i davno i znam da se to vreme nece vratiti..
 Nekako mi sav taj ludi nocni zivot i pijancenja izgledaju tako daleko i davno i znam da se to vreme nece vratiti..