Neva
Poznat
- Poruka
- 7.358
Ja hocu da
Sta je bre ovo...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja hocu da
zivish zivish pa se ozenish((

Ma mladost se u stvari ne zavrsava

slican je slucaj sa mnomNemoj sad i sa tim sahom da preterujes. Sledeca faza je da hranis golubove na Kalemegdanu.
Kod mene sve naopacke - sa 20 mi se nije preterano izlazilo, na zurke su me terali pod pretnjom smrti pa sam tek onda sam poludela.Tad mi uopste nije prijala ni masa ljudi, ni glasna muzika ni sve redom sto ide uz izlaske. A s druge strane nisam mogla da podnesem "sedeljke", usiljene razgovore, strebere, parove...itd.
Volela sam free climbing, putovanja, par prijatelja, pricanje/duvanje/pijenje do ujutro, citanje...itd.
Tek negde posle 27-me sam pocela da "podnosim" masovna okupljanja, lude zurke, skakanje u bazen, igranje, gay clubove, i tome slicno.
To sve uopste ne mora da ima veze sa godinama. Prosto ne treba biti pod pritiskom da se nesto mora, da je nesto u skladu sa godinama a nesto nije. Treba covek da slusa sebe i da radi sta mu se radi i da ga bas briga kako to izgleda, ako se on oseca dobro.
 i zapravo mislim da je razlog tome sto sam uvek bila slabo povodljiva pa mi nikad nije bio problem da u tom smislu strcim od ostatka generacije
 i zapravo mislim da je razlog tome sto sam uvek bila slabo povodljiva pa mi nikad nije bio problem da u tom smislu strcim od ostatka generacije 

Pa ne znam, nikad se nisam nesto kao grcevito trudio da zadrzim mladost u rukama....Sedim i razmishljam.... I osecam se kao da se moja zavrsava...Da li ste nekad osecali kao da vam mladost izmice iz ruku, a vi se grcevito trudite da je zadrzite?
I kad se ona to stvarno zavrsava? Kad postajemo odrasli, zreli,odgovorni i mudri?
Sa prvim pravim ljubavnim razocarenjem?
Mozda sa zavrsetkom fakulteta?
Sa trenutkom kada svecano kazes da ispred maticara?
Kad shvatis da ces postati roditelj?
 Nekako mi sav taj ludi nocni zivot i pijancenja izgledaju tako daleko i davno i znam da se to vreme nece vratiti..
 Nekako mi sav taj ludi nocni zivot i pijancenja izgledaju tako daleko i davno i znam da se to vreme nece vratiti..Ja imam 21 godinu i osecam ko da mi se mladost zavrsava. Pre samo 2 godine sam menjala momke na svakih nedelju dana, izlazila skoro svako vece i to je cinilo da se osecam mladom. Sad vec 2 godine zivim sa deckom, samim tim slabije i izlazim i sve to pa se valjda zato osecam dosta drugacije. + pojavile su se i prve borice oko ociju i one oko usta za samo godinu dana, bas se osecam ko starica..Nekako mi sav taj ludi nocni zivot i pijancenja izgledaju tako daleko i davno i znam da se to vreme nece vratiti..

mislim da je ovo važno - da se dobro osećamo u svojim godinama....ne vredi nam mladost mnogo ako smo nesrećni i utučeni....ili zrele godine, ako smo takođe takvi - utučeni.U ovim godinama se osecam bolje nego ranije
Tako da sam se sad ponovo vratio u mladost. Vozam se vespom, kvarcujem se, setam devocice od oko dvadesetak godina, mada nisam gadljiv ni na ove matore od 24-25. Ali one su vec smorene i dzangrizave, nekako ubijene u pojam. Tesko su u stanju da isprate moj mladalacki duh.
Sedim u kaficima po Dorcolu, nosim cvikere za sunce umesto rajfa, lap top mi je na stolu... I obavezan kratki espreso i evian.
Zivi se zdravo.
To su te, takozvane, radosti treceg doba.
Ja imam 21 godinu i osecam ko da mi se mladost zavrsava. Pre samo 2 godine sam menjala momke na svakih nedelju dana, izlazila skoro svako vece i to je cinilo da se osecam mladom. Sad vec 2 godine zivim sa deckom, samim tim slabije i izlazim i sve to pa se valjda zato osecam dosta drugacije. + pojavile su se i prve borice oko ociju i one oko usta za samo godinu dana, bas se osecam ko starica..Nekako mi sav taj ludi nocni zivot i pijancenja izgledaju tako daleko i davno i znam da se to vreme nece vratiti..
 ...wtf..  starice napij se jos koji put  kao onda kad si bila mlada
 ...wtf..  starice napij se jos koji put  kao onda kad si bila mlada 
Najviše mi se sviđa ova definicija...Pa mislim da je covek ostario onda kad sve cesce misli na juce a manje na sutra, kad oseca da mu sve vise trebaju drugi ljudi a on sam drugima treba sve manje...

Ma ozbiljno, nije mi lice vise onako zategnuto i decje..Ma ovo se neko zajebava...chuj bore sa 21...wtf.. starice napij se jos koji put kao onda kad si bila mlada

smrc
 smrc
Jel te na pijaci oslovljavaju "gospodjo"više ne govore za mene devojka, nego žena...
 ?
 ?Jel te na pijaci oslovljavaju "gospodjo"?

I mene kad nepoznata deca oslove sa "teto" ja lepo kazem: "Sine, ja nisam teta , dovoljno si veliki da vidis da sam ja jos uvek seka".
Sreca pa ne umeju da dodaju " Da, ali seka Persa"

Što pa ima ljudi koji dobiju bore dosta ranije od ostalih..... meni se pojavile vrlo sitne oko očiju letos i sad su negde opet iščezle, mada sam par godina ipak starija od nje..... ali iskrena da budem nešto ne patim za bejbi fejsom koji se tek sad počinje gubiti, uvek me je nerviralo što izgledam ko dete. A kad odrtavim (za tako nekih 15-ak godina...) izgledaću ko kepec, umesto da izgledam očekivano mlađe.Ma ovo se neko zajebava...chuj bore sa 21...wtf.. starice napij se jos koji put kao onda kad si bila mlada

najaci avatar..samo jos teta da postanes
najaci avatar..samo jos teta da postanes
Ma ozbiljno, nije mi lice vise onako zategnuto i decje..smrc
Ne znam kako da se vratim u mladost sad kad nadjoh ljubav svog zivota, nije mi jednostavno to to ludilo bez menjanja fraera, smekanja.. Mrzi me da se napijem tek onako a da ne napravim neku ludost.. Eto, po toj mojoj teoriji ispade da mladost prodje kad se upustis u stalnu vezu i bivas veran