Brioso
Aktivan član
- Poruka
- 1.435
Pitanje je kada je to muškarac spreman, mada se sve manje žene, a sve češće razvode.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ocekujem da patoloski mizoginista shvati neke elementarne stvari, LOLСа друштвених мрежа, верујем.
"Мушкарци воле, они не размишљају" је хит. Можда су говорили о специфичниој врсти мушкараца, да их не именујем сад![]()
Ako ti to zvuči kao chat gpt, možda si se malo previše družila s njim. Ili ti se jednostavno ne sviđa kad neko napiše nešto što ne možeš da ismeješ, pa lakše reći “ma to je veštačka inteligencija” nego priznati da te malo pecnulo.ovo kao da je pisao chat gpt![]()
Ako ti to zvuči kao chat gpt, možda si se malo previše družila s njim. Ili ti se jednostavno ne sviđa kad neko napiše nešto što ne možeš da ismeješ, pa lakše reći “ma to je veštačka inteligencija” nego priznati da te malo pecnulo.
Nego, šta ti imaš da kažeš, a da ne zvuči kao čitanje statusa s Instagrama iz 2017?
Al’ ne znaš ti šta je kad tišina zapeva….ne pecnulo, već me podsetilo
Nemam ništa da kažem, ja veze nemam o ovim stvarima
Ovde sam se nadovezala na post @kiriku1 i dodala odgovor na tvoje reci o tisini.Kad tišina postane najglasnija, to više nije osama, već eho nečega što nije rečeno kad je trebalo. Ali nije svaki samac tihi stanar. Neki su samo portiri vlastitih trauma.
Zato kad sretnem nekoga tko zna da ćuti, prvo provjerim da li mu je šutnja molitva, osveta, ili samo navika?
A što se tiče braka, možda je to ipak samo dogovor dvoje ljudi da se nikad ne povuku iz istog rata, bez obzira na oružje ili vremensku prognozu…
Al’ ne znaš ti šta je kad tišina zapeva….
Nie važno da li ti znaš da ja ne znam,već da li umeš da ćutiš kad srce peva, a reči bi ga samo pokvarile.važno da ti znaš da ja ne znam![]()
Kad se ne osećaju dobro?![]()
42pitanje je u rangu koji je smisao života
Zavisi od osobe ,neki su zivot isplanirali unaprijed i zene se po planu tj kad naleti neka dobra na papiru, neki se zene iz ljubavi a neki nikad.Naletoh na jednu objavu koja deluje istinita
Da li se muškarci žene iz ljubavi ili se žene bilo kojom dobrom ženom onda kada su spremni?
Zavisi kakav ti je zivot i sta volis, meni ne bi odgovarala zena sa djecom jer ne zelim nikakve obaveze, zelim da odem na Filipine np i ako mi je super da ostanem pola godine i zelim partnera koji ima iste ciljeve. Zena sa djecom mora da bude sa djecom pa kasnije hoce da vidi unucice , to ne bi islo.Što mora da bude bez dece, jer to ono po naški jer je polovnjača, ili je to neki tvoj izbor?
Mislim, mnoge žene sa decom koje su mlade mogu da budu izvrsne žene narednom mužu. Ima puno primera za to. Znaju šta hoće, imaju veće isksutvo, pokazale su se već ako su dobre majke. Moja frizerka mi pričala za svog sina da se pre koju godinu oženio sa devojkom koja je imala sina od par godina. Kaže - nisam mogla da verujem kakve sam sve komentare dobila od drugih, tipa kako to da si zadovoljna, a ona kaže kako ne bih bila zadovoljna, zgodna, lepa on zaljubljen, ona odlična mama (i plodna), sad se o njemu super brine, dobili su ćerkicu, posle niza veza koje je imao, a sve su bile neozbiljne ona mu je baš sela.
?
Mnogi to rade, zaobilaze razvedenice sa djecom.Što mora da bude bez dece, jer to ono po naški jer je polovnjača, ili je to neki tvoj izbor?
Mislim, mnoge žene sa decom koje su mlade mogu da budu izvrsne žene narednom mužu. Ima puno primera za to. Znaju šta hoće, imaju veće isksutvo, pokazale su se već ako su dobre majke. Moja frizerka mi pričala za svog sina da se pre koju godinu oženio sa devojkom koja je imala sina od par godina. Kaže - nisam mogla da verujem kakve sam sve komentare dobila od drugih, tipa kako to da si zadovoljna, a ona kaže kako ne bih bila zadovoljna, zgodna, lepa on zaljubljen, ona odlična mama (i plodna), sad se o njemu super brine, dobili su ćerkicu, posle niza veza koje je imao, a sve su bile neozbiljne ona mu je baš sela.
?
Шта сваки уговор мора да има?
То си учио
ovo kao da je pisao chat gpt![]()
Туга.Ово је тако оригинално глупо
Феноменално смишљена идиотарија
Kad tišina postane najglasnija, to više nije osama, već eho nečega što nije rečeno kad je trebalo. Ali nije svaki samac tihi stanar. Neki su samo portiri vlastitih trauma.
Zato kad sretnem nekoga tko zna da ćuti, prvo provjerim da li mu je šutnja molitva, osveta, ili samo navika?
A što se tiče braka, možda je to ipak samo dogovor dvoje ljudi da se nikad ne povuku iz istog rata, bez obzira na oružje ili vremensku prognozu…
Pitanje je kada je to muškarac spreman, mada se sve manje žene, a sve češće razvode.
Rugala se vrana vraniАИ нека настави да пише под нашим налозима, искуствено ће учити како да се свађа (сам са собом), ми ћемо га повремено проверавати да ли је заборавио и да га усмеравамо у овом симулакруму.
Мислим да је време да полако напуштамо Крстарицу...![]()