- Poruka
- 32.979
Meni je u vezi ove teme uvek bilo zanimljivo sledeće: toliko puta sam imala prilike da čujem, saznam da se tip, posle jako duge veze oženi nekom koji poznaje par meseci. Nikako mi to nije jasno..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naletoh na jednu objavu koja deluje istinita
Da li se muškarci žene iz ljubavi ili se žene bilo kojom dobrom ženom onda kada su spremni?
Zanimljivo je kako se neki komentari čitaju kao pokušaj analize, a u stvari mirišu na radoznalost…
Ne bih znala reći da li ti zanima smisao onog što pišem, ili status one koja piše.
Ali jedno mogu potvrditi: najlepša pitanja su ona koja ostanu bez odgovora.
Meni je u vezi ove teme uvek bilo zanimljivo sledeće: toliko puta sam imala prilike da čujem, saznam da se tip, posle jako duge veze oženi nekom koji poznaje par meseci. Nikako mi to nije jasno..
Želim da dobijem što više dece, a žena koja već ima decu verovatno sa mnom ne bi htela dvoje ili više dece.Što mora da bude bez dece, jer to ono po naški jer je polovnjača, ili je to neki tvoj izbor?
U pravu si.Radoznalost je osobina inteligentnih ljudi.
Analizom se na neki nacin bavimo svi mi koji pratimo teme i odgovaramo na njih, tako da, u pravu si
U oba slucaja.
Ne treba apriori unapred iskljucivati velike kategorije zenske fertilne populacije, pogotovu ako u nasim godinama hoces brak i decu.Želim da dobijem što više dece, a žena koja već ima decu verovatno sa mnom ne bi htela dvoje ili više dece.
Apsolutno se slažemMoje iskustvo je da muškarci moraju biti spremni i zadovoljni sobom.
Muški kompleksi nisu naivna stvar. Malena boljka je u stanju život da nam pokvari.
Jer realno za brak je i vreme a nema se energije da se prethodno ulazi u novu romansu i da se u nju investira gomila živčanih resursa...Gledajuci ovako iz primera u svom okruzenju obicno se zene nakon neke veoma jake ljubavne veze... Kada se okonca ta veza koja je u njihovim glavama i u nekoj predstavi o buducnosti izgledala kao siguran brak...Kada se razocaravajuce zavrsi, kada ne bude onako kako su zamisljali, potom se odmah zene zenom koja se nakon toga sledeca pojavi....Ne moraju ni dovoljno dobro da je poznaju, niti da budu isto toliko bliski kao sa prethodnom, samo jednostavno dobiju malo postovanja, vide da ta zena zaista zeli brak i da ima odredjene hajde tako da kazemo kvalitete za porodican zivot... Precice on preko mnogo toga sto mu se ne svidja i ozenice se tom zenom bez nekakvog celidlacenja...
Naletoh na jednu objavu koja deluje istinita
Da li se muškarci žene iz ljubavi ili se žene bilo kojom dobrom ženom onda kada su spremni?
Ja sam imao plan da se ne ženim pre 40e. Kad sam napunio 40, došlo je vreme da se ženim. Kada budem našao odgovarajuću, oženiću se.
Zainteresovane dame bez dece koje bi volele da imamo decu, neka se slobodno jave u inbox![]()
Zašto tako?Шта ти фали жена са дететом од 10 г.
Не видиш предност
Али, ти ниси за пелене, ноћне грчеве, температуре и остали проливи...
Бићеш својој беби деда, а не отац
Mora sise dobre da ima
Bolje da je mrsavaМршава или дебела??
Bolje mršavijaBolje da je mrsava
Ali moze i debela
Bolje da je mrsava
Ali moze i debela